Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Orazmus labda Inya venus teal (zöld) távirányítós

Ár:
23.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NS Toys

Nappali örömök és éjszakai elégedettség a Vénusszal az INYA-tól. Távról működtethető egyéni használatra vagy robbanásveszélyes páros játékhoz. Erőteljes, kényelmes és könnyen használható, a Venus plüss, testbiztos szilikonba van zárva. Újratölthető és minden kenőanyaggal használható.
Zöld színű kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, 10 rezgési funkcióval rendelkező, vezeték nélküli távirányítóval szabályozható, a g-pont izgatására is alkalmas, akár bugyiba is behelyezhető vibrátor.
Az Inya Venus Orgasm Ball bárhol és bármikor örömet okoz! Nincs több unalmas találkozó vagy előadás. A puha felület alatt egy hatékony vibráció pulzál és vibrál tíz különböző ritmussal. Természetesen érezhető a rezgés a labdában, de a puha farkában is. A farokfejet a csiklóra helyezve teljes orgazmusban lesz része. Az Inya Venus orgazmuslabda egy kicsi és könnyű távirányítóval működik, melyet diszkréten használhatsz akár a zsebedben is. A labda és a kontroller is újratölthető és a szükséges USB töltőkábel természetesen jár hozzá. A töltőkábelt a labda oldalán lévő DC jelzésű kis pontba kell helyezni.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

- Teljes hossza 20 cm
- A labda hossza körülbelül 5,5 cm
- Golyó átmérő max. 35 mm
- Anyaga szilikon, ABS műanyag
- 10 különböző program
- Puha felület, rugalmas farok
- Újratölthető
- Lítium-ion akkumulátor
​- Cseppálló
- A távirányító nem vízálló.

A Google értékelések szerint is az egyik legjobb szexshop kínálatában böngészel. Ez a szexáru jó vétel, ne halogasd a vásárlást, hisz a saját örömödről van szó.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Kék
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző távirányítós
Hossz 16 - 20
Átmérő 3,5 - 3,9

English

Daytime pleasures and nighttime satisfaction with Venus from INYA. It can be operated remotely for individual use or explosive doubles play. Powerful, comfortable and easy to use, the Venus is encased in plush, body-safe silicone. It is refillable and can be used with all lubricants.

If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging.
Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.
It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!

  • Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.

More information is available by clicking here.

Made of high-quality, skin-friendly green material, it has 10 vibration functions, can be controlled with a wireless remote control, is also suitable for stimulating the g-spot, and can even be inserted into panties.

The Inya Venus Orgasm Ball brings pleasure anywhere and anytime! No more boring meetings or lectures. Beneath the soft surface, an effective vibration pulses and vibrates with ten different rhythms. Of course, you can feel the vibration in the ball, but also in his soft tail.

By placing the head of the tail on the clitoris, you will have a full orgasm. The Inya Venus orgasm ball works with a small and light remote control, which you can use discreetly even in your pocket. Both the ball and the controller are rechargeable and the necessary USB charging cable is naturally included. The charging cable must be placed in the small point marked DC on the side of the ball.

Keresés