Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hanghullámos vibrátor fehér Iroha mai tsuru

Ár:
102.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Tenga

Fehér színű hanghullámos vibri. Fedezze fel az Ön számára rezonáló örömöt. Az iroha mai a Haptic WAVE™ technológiát használja, amely az alacsony frekvenciájú hanghullámokat haptikus technológiával rezgéssé alakítja, így testének valósághű, tapintható élményt nyújt. Tánc hanghullámokkal. Az első alkalommal telepített Haptic WAVE (TM) teljesen új hanghullám vibrációja. Kérjük, élvezze a soha nem látott kényelmet, amely mélyen visszhangzik testében. Az erőn és a gyengeségen kívül 10 különböző mintánk is van, amelyeket egymástól függetlenül fejlesztettünk ki. 
Az iroha maival soha nem látott izgalmat fogsz tapasztalni, amitől tested hátsó része is rezegni fog. Az iroha első Haptic WAVE(TM) 40-70 Hz-es hanghullám-stimulációja vibrációvá alakul át, hogy tapintási érzetet keltsen, teljes mértékben kihasználva a tapintási technológiát. A hagyományos motoros rezgésekhez képest a háromdimenziós és mélyrezgések a test mélyére érnek. Olyan technológia, amely tapintható visszajelzést biztosít vibráció és mozgás alkalmazásával.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Érezze a hagyományos motorokhoz képest mélyebb, háromdimenziósabb rezgéseket. Tapasztalja meg a mély, rezonáló rezgéseket 10 változatos hangalapú ritmusmintából, amelyek egyedülállóak az iroha számára.
A Haptic WAVE™ teljesen új élményt nyújt, amelyet az egész testében érezhet. Válasszon 10 változatos és csábító hangalapú ritmusmintából, hogy felfedezze az Önre rezonáló élvezetet. Minden ritmus, impulzus és zenealapú rezgés három intenzitási szintre állítható, hogy tovább bővítse az élvezetet. Az okostelefonokban, játékvezérlőkben stb. használt tapintható visszajelzés a rezgésen keresztül. Vízbázisú síkosító javasolt.

Tisztítása: minden használat előtt és mnden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Az Intim Center 1989 óta nyitva van, és árulja a Exkluzív vibrátorok kategória termékeit. A szex és erotikus segéd eszközök fejlődésével, a nemiség alakulásával együtt változik, ne legyenek kétségeid.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

A Haptic WAVE technológiával teljesen újfajta rezgést biztosít. Tapasztalja meg a mély rezonancia példátlan örömét az egész testében. Szabályozd az intenzitást, és válassz 10 változatos és csábító ritmikus minta közül a hangok alapján. Mély, rezonáns rezgések megtapasztalása az iroha mai-ból.

Az első ilyen jellegű az iroha sorozatban, amely Haptic WAVE technológiát használ, az alacsony frekvenciájú (40-70 Hz) hanghullámokat haptikus technológiával rezgésekké alakítja.

Érezze a mélyebb, háromdimenziósabb rezgéseket a hagyományos motorokhoz képest. Úgy tervezték, hogy tapintható visszajelzést adjon rezgés és mozgás révén.

Tesztelői vélemény
A Tenga új Iroha Mai termékcsaládja minden bizonnyal innovatív és gyönyörű is! A megszokott rendszeres rezgések helyett a Mai Haptic WAVE technológiát használ, amely jobban hasonlít az okostelefon vagy a vezérlő haptikus visszajelzéséhez. Képzeld el, hogy kopogó, dübörgő és pulzáló érzések jönnek a hangulatodból, és továbbítódnak a g-pontodba! A méret? Nagyszerű. A forma? Nagyszerű. A rezgések? Nekem kicsit gyenge.

Mi is pontosan a Haptic WAVE technológia? A Mai az Iroha (a Tenga vulva-központú márkája) első vibrátora, amely ezt az új rezgéstechnológiát használja. Alacsony frekvenciájú hullámokat használ a rezgések keltéséhez – ugyanúgy, ahogy a hangszóró rezeg a basszussal, vagy ahogyan a telefon haptikus visszajelzést tud adni, amikor megnyom egy gombot. Az ötlet az, hogy nagyon mély, dübörgő rezgéseket és mintákat hozzunk létre, amelyek tényleges hangokon alapulnak. Valójában, amikor az Iroha Mai-t a füledhez tartod, és végigváltod a különböző ritmusokat, valójában hallhatod a vibrációt, amely hangokat és zenét játszik! Ez az egyik olyan játék, amit kipróbáltam, ahol valójában jobban élveztem a mintákat, mint az állandó sebességet.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fehér
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Hossz 16 - 20
Átmérő 3 - 3,4

English

- If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.
- It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m. 

White sound wave vibration. Discover the joy that resonates for you. iroha mai uses Haptic WAVE™ technology, which converts low-frequency sound waves into vibrations with haptic technology, giving your body a realistic, tactile experience. Dance with sound waves. Haptic WAVE (TM) installed for the first time is a completely new sound wave vibration. Please enjoy the unprecedented comfort that resonates deep within your body. In addition to strength and weakness, we also have 10 different patterns that we developed independently.

With iroha mai, you will experience an excitement you have never seen before, which will make the back of your body vibrate. iroha's first Haptic WAVE(TM) 40-70 Hz sound wave stimulation is converted into vibration to create a sense of touch, making full use of haptic technology. Compared to traditional motorized vibrations, three-dimensional and deep vibrations reach the depths of the body. A technology that provides tactile feedback using vibration and movement.

Keresés