Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szex szőnyeg felfújható szegéllyel 200 cm x 100 cm - Liquid blocker play mat

Ár:
25.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 02.
Gyártó: NMC

Folyadékblokkoló játszószőnyeg. Szex szőnyeg 200 cm hosszú és 100 cm széles Liquid Blocker játszószőnyeg felfújható szegéllyel. A csomag javító készletet is tartalmaz. Liquid Blocker Play Mat, tökéletes a rendetlenség nélküli masszázsokhoz vagy a rendetlen játékhoz. Felfújható deszkákkal rendelkezik, amelyek minden folyadékot a játszószőnyegben tartanak. Nagyszerű franciaágyhoz vagy nagyobbhoz. Kiváló minőségű puha és bársonyos PVC anyagával kényelmet teremt. Könnyen tisztítható és karbantartható. A csomagban megtalálod a játszószőnyeget és a javítókészletet. Anyaga PVC.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

  • Az Intim Center 1989 óta nyitva van, és árulja a Egyéb kategória termékeit. A szex és erotikus segéd eszközök fejlődésével, a nemiség alakulásával együtt változik, ne legyenek kétségeid. Évtizedek óta árulunk szexuális árukat, mert az Intim Center az első szexshop az országban. Reméljük, hogy tetszik ez a termék és megveszed.

Kényeztesse magát egy olyan meghitt randevúval, mint még soha a Liquid Blocker Play Mat segítségével. Ezt a gyönyörű öröm oázist úgy tervezték, hogy lángra lobbantsa a szenvedélyt és felejthetetlen élményt nyújtson a párok számára.

Képzelj el egy világot, ahol minden érintést, simogatást és minden pillanatot fokoz ennek a király méretű játszószőnyegnek a fényűző kényelme. Nagyvonalú ágyával könnyedén elfér egy nagyobb méretű ágy tetején, és hálószobáját a csábítás és a vágy birodalmává változtatja.

A kiváló minőségű PVC-ből készült játszószőnyeg nemcsak vizuálisan lenyűgöző a karcsú fekete színével, hanem hihetetlenül könnyen tisztítható és karbantartható is. Tartós anyaga biztosítja, hogy gond nélkül felfedezhesse legmélyebb vágyait, hagyva, hogy gátlásai elhalványuljanak, amikor átadja magát az örömnek. Ellenállhatatlan tulajdonságai mellett javító készlettel is rendelkezik, amely biztosítja, hogy örömoázisa érintetlen állapotban maradjon számtalan szenvedélyes éjszakán.

Akár tapasztalt pár vagy, akik újra szeretnék éleszteni a szikrát, akár új romantikus utazásra indulnak, ezt a játékszőnyeget úgy tervezték, hogy felébressze érzékeit, lángra lobbantsa vágyait, és olyan örömteli világot teremtsen, amely nem ismer határokat.

Engedd szabadjára a fantáziádat, engedj a kísértésnek, és hagyd, hogy a legintimebb pillanataid középpontjává váljon. Tapasztalja meg a párok végső öröm oázisát, és emelje szerelmi életét új magasságokba. 

Ha kényeztetésről van szó, akkor ez a Szex szőnyeg felfújható szegéllyel 200 cm x 100 cm - Liquid blocker play mat megfelelő lesz a kivitelezésénél és anyagánál fogva is. Mivel szexbolt és szexwebshop, vagyis online szexshop webáruház is vagyunk, rendeléssel és személyes vásárlással is hozzájuthatsz a termékhez.

Külső raktáron Igen
Anyag PVC
Hossz 161 - 250
Szín Fekete

Keresés