Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Tölthető G-pont vibrátor Lithea Cerise

Ár:
12.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: S Pleasures
A Lithea Cerise Rechargeable egy nagyon finom vibrátor, amelyet kifejezetten a G-pont közvetlen masszírozására terveztek, és ideális azoknak is, akiknek nehézségei vannak a behatolás során, és vékonyabb vibrátort keresnek. Ideális kezdőknek a precíz G-pont stimulációhoz vagy a nagyon gyengéd és finom behatoláshoz.
Továbbá hasznos azok számára is, akik nehezen tudják ellazítani a hüvelyizmait. A Lithea nagy segítséget nyújthat a medencefenék helyreállításában, csökkentheti a fájdalmat a közösülés során és segít a természetes síkosodás javításában. Ezenkívül segítheti a perineum megmunkálását, növeli az izomtónust és segíti a véráramlást a gát területén.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Egyenes, sima nyéllel és nagyon ívelt heggyel, amely precízen stimulál. A hegy lekerekített és kissé szélesebb, mint a szár, ovális alakú. Mivel teljesen merev, még jobban fókuszálható a stimuláció, és jobban ellenőrizhető a behatolás.

Lehetővé teszi, hogy rezgéseinek köszönhetően pontos, lágy és erőteljes érzést élvezhess, összesen 7 rezgésmintával. ABS-ből és testbiztos PU-ból készült, és egyetlen vezérlőgombbal rendelkezik. USB-kábellel (tartozék) újratölthető, vízálló és könnyen tisztítható.

Valóban egy nagyon egyszerű, praktikus és ideális vibrátor azok számára, akik szeretnék elkezdeni a hüvelyi behatolást és a precíz G-pont stimulációt. A vízbázisú síkosító használata exponenciálisan megkönnyíti a használatát.

  • Sima, egyenes tengely.
  • Lekerekített, ívelt és ovális csúcs.
  • Nagyon merev játék.
  • ABS és PU anyagból készült.
  • Egyetlen vezérlőgomb.
  • USB kábellel újratölthető (tartozék).
  • Vízálló.
  • 7 vibrációs minta.
  • Nagyon egyszerű és praktikus.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Poliuretán
Átmérő 1,6 - 2,4
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Piros

Keresés