Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kettős izgatású vibri Magic snail magic flexible vibrator purple

Ár:
15.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: X-Men

Dupla élvezet ez a vibri. Kiváló minőségű anyagból készített, 10 rezgési funkcióval rendelkező, selymes felületű, két motorral felszerelt, a g-pont izgatására is alkalmas, halk működésű, rugalmas vibrátor. Vízbázisú síkosító javasolt. Egyedi kialakításából adódóan a használat során folyamatos érintkezésben van a csiklóval. Szakemberek hozták létre, és tudományos kutatáson és fejlesztésen alapul.
Miért kellemesebb a behatolás? A hüvelyi stimuláció szükséges, a tényleges szexuális aktusból származó orgazmus, összehasonlítva a maszturbációból származó orgazmussal, négyszer magasabb prolaktinszintet eredményez, amely felelős az elégedettségért.
Miért van szükség csikló stimulációra? A 2,5 cm-es csiklóalkatrész-sugárral és rugalmas csatlakozással tervezték bármilyen csikló helyzethez.
Létezik hüvelyi orgazmus? A vibri szinkron stimulációt biztosít a csikló és a hüvely számára a közösülést szimuláló csúszó mozgások segítségével.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kontrollálható-e az orgazmus? A külső és belső stimulációt a híd köti össze, amelyen keresztül a klitorális orgazmus hüvelyi orgazmussá válik, vagy fordítva. A vibrátor lehetővé teszi a két erogén zóna hatásának beállítását közvetlenül a stimuláció során.

Multivibrátor mítosz vagy valóság? A szexuális játékipar világvezetői már régóta próbálnak létrehozni egy univerzális vibrátort mozgatható csikló stimulátorral. Azonban nincs olyan modell39, amely büszkélkedhetne a pálcás masszírozó rezgő erejével, a dildó behelyezési mélységével és a nyúlvibrátor kettős stimulációjával. Ez a készülék nyolcféle stimulációt kombinál, és mindhárom típusú szexuális játékot egyszerre helyettesíti.

A kinetikus kijelzőt kifejezetten erre fejlesztették ki, hogy megmutassa előnyeit a szexboltok polcain. Műszaki információk:

  • Motorok: 2. db.
  • Zajszint: < 45 dB
  • Testbiztos szilikon
  • Vízálló IP67
  • Li-ion akkumulátor: 900 mAh (1 óra használati idő)
  • 4 gomb, 5 sebesség, 5 mód, 600+ kombináció

A Magic snail magic flexible vibrator purple tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Az online szexbolt Exkluzív vibrátorok kínálatából, ez kiváló produktum. Ez az áru a jók között van a szexbolt kínálatában, panasz még nem volt rá.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Lila
Anyag Szilikon
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Hossz 16 - 20
Átmérő 4 - 4,4
Átmérő 3 - 3,4

English

Made of high-quality material, has 10 vibration functions, has a silky surface, is equipped with two motors, and is also suitable for stimulating the g-spot, with a quiet operation, flexible vibrator. A water-based lubricant is recommended. Due to its unique design, it is in continuous contact with the clitoris during use.
  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria. It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
  • Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.

Keresés