Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kötél 10 hosszú bondage szexhez Mini Silk Rrope

Ár:
4.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. április 25.
Gyártó: Chisa Novelties
A Mini Silk Rope segít az intim játékok lehető legkényelmesebb és biztonságosabbá tételében. A zsinór természetes pamutból készül és különleges szövésű, köszönhetően puha, fényes felülettel, amely nagyon hasonló a selyemhez.
Mások is szeretik a Kötél 10 hosszú bondage szexhez Mini Silk Rrope terméket.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A kötél a BDSM egyik legfontosabb jellemzője. Nemcsak az erotikus forgatókönyv sikere függ a kiegészítő minőségétől, hanem a résztvevők egészségétől is. A helytelenül kiválasztott zsinór megsértheti a testet, horzsolást, horzsolást és akár hegeket is okozhat. A kötöző segít a meghitt játékok lehető legkényelmesebbé és biztonságosabbá tételében.

A zsinór természetes pamutból készül és speciális szövéssel rendelkezik, amelynek köszönhetően puha, fényes felülete van, nagyon hasonlít a selyemhez. A kötél karcolás és kopás nélkül siklik a test felületén, csak kellemes érzéseket okozva. Ugyanakkor nagyon megbízható, tartós, bármilyen konfigurációjú egységeket alkot. Használja bármilyen rabságtartozékhoz.

A vezeték teljes hossza 10 m. A kötél karcolás vagy kopás nélkül csúszik a test felületén, csak kellemes érzéseket okozva. A zsinór 10 m hosszú.
Lehet, hogy első pillanatban túlzottnak tűnik a 4.000 Ft-os ár, de ha kipróbálod, nem fogod sokallni.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag Pamut
Hossz 701 - 1800

Keresés