Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Natúr vízalapú síkosító My lube natural

Ár:
3.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Gyártó: Intt
Természetes vízbázisú intim gél. Kiváló nedvesség és kényelem. Fedezzen fel egy egyedülálló érzést egy természetes, illatmentes intim géllel, amelyet vízbázison hoztak létre. Gyengéd formulája hosszan tartó hidratálást biztosít, növelve az örömöt és a kényelmet az intim pillanatokban. A termék jellemzői:
- 100% -ban természetes összetétel - biztonságos és gyengéd még a legérzékenyebb bőrre is.
- Semleges és illatanyagmentes - nem zavarja a természetes egyensúlyt és nem hagy foltokat.
- Minden bőrtípussal kompatibilis - ideális mindenki számára, bármilyen igénye és preferenciája is legyen.
- Óvszerekkel és erotikus játékokkal való használatra biztonságos - fokozza a csúszást és fokozza az érzéseket a kiegészítők károsodásának veszélye nélkül.
- Könnyű, nem zsíros textúra - könnyen felvihető és nem hagy ragacsos érzést.
Hogyan kell használni: Vigye fel a megfelelő mennyiségű gélt a kívánt testrészekre vagy intim kiegészítőkre. Ha szükséges, adjon hozzá több terméket a kívánt hidratációs szint eléréséhez.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

​Színtelen és szagtalan, teljesen természetes összetételű, vízalapú síkosító gél. Minden bőrtípussal, óvszerrel és szexuális játékszerrel kompatibilis. Vaginális és anális használatra is alkalmas. Hipoallergén, így nem okoz irritációt. Lágy formulája hosszan tartó hidratálást biztosít, növelve az élvezetet és a kényelmet az intim pillanatok alatt. A vízbázisú síkosítók számos előnyt kínálnak, amelyek miatt népszerű választásnak számítanak különböző felhasználási célokra:

  1. Sokoldalúság: A vízbázisú síkosítók szinte mindenféle tevékenységhez használhatók, beleértve az óvszerek és szexuális játékok használatát is. Nem károsítják a latexet, szilikont vagy más anyagokat, így sokoldalúak és biztonságosak.

  2. Könnyű tisztítás: Könnyen lemoshatók vízzel, és nem hagynak ragacsos maradványokat a bőrön vagy a ruhán. Ez praktikusabbá teszi őket, különösen akkor, ha gyors tisztításra van szükség.

  3. Bőrbarát: Általában nem okoznak irritációt, és alkalmasak érzékeny bőrű emberek számára is. Sok vízbázisú síkosító hipoallergén és illatmentes, ami csökkenti az allergiás reakciók kockázatát.

  4. Természetes érzés: A vízbázisú síkosítók gyakran hasonlítanak a test természetes nedvességére, így természetesebb érzést nyújtanak, ami kényelmesebb és élvezetesebb élményt biztosít.

  5. Kompatibilitás: Nem befolyásolják a hüvely pH-értékét, így csökkentik az irritáció és fertőzések kockázatát, amelyek előfordulhatnak más típusú síkosítók használata során.

  6. Széles választék: Számos különböző márka és típus áll rendelkezésre a piacon, így könnyen megtalálható a személyes igényeknek leginkább megfelelő termék.

Ezek az előnyök összességében vonzó választássá teszik a vízbázisú síkosítókat, különösen azok számára, akik biztonságos, könnyen használható és tisztítható terméket keresnek.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    ​INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Óvintézkedések:
- Hűvös és száraz helyen, közvetlen napfénytől és gyermekektől elzárva tárolandó.
- Ha irritáció vagy kellemetlen érzés jelentkezik, azonnal hagyja abba a használatot, és forduljon orvosához.
- Ez a termék csak külső használatra szolgál.

Külső raktáron Igen
Nem pároknak
Speciális jellemző natúr

Keresés