Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Üvegdildó rózsaszín Icicles No. 43 pink

Ár:
16.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Icicles

Hipoallergén bór-szilikát üvegből kézzel készített, 5 eltérő méretű gömbből álló dildó, szív alakú fogóval. Okosan ívelt, hogy minden megfelelő pontot eltaláljon, a tengely felfelé hajlik a G-pont és P-pont stimuláció érdekében. A behelyezést megkönnyítő kúpos hegynek és a biztonságos és egyszerű kezelést biztosító szív alakú fogantyúnak köszönhetően ez a gyöngyös nyél tökéletes hüvelyi vagy anális stimulációt kínál. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.
Az Intim Center 1989 óta nyitva van, és árulja a Anál golyók, füzérek kategória termékeit. A szex és erotikus segéd eszközök fejlődésével, a nemiség alakulásával együtt változik, ne legyenek kétségeid.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az Icicles termék nem porózus, lehűthető és melegíthető is. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Víz- és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt. A 16.000 Ft vételárat ha rászánod, akkor vásárold meg nyugodtan, jól választottál.

Külső raktáron Igen
Anyag Üveg
Átmérő 2,5 - 2,9
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző vízálló
Szín Rózsaszín
Termék címkék: dildó, g pont, icicles, uniszex, üveg

Keresés