Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csiklóvibrátor O-sensual clit jiggle

Ár:
10.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy
A LoveToy O-Sensual termékcsalád kiváló minőségű, kiváló vibrátorával merész, elegáns árnyalatok gyűjteménye érkezik, vízlepergető és testbiztos. Kiváló diszkrét játékok, testreszabott rezgésmintákkal, amelyek nagyszerűen működnek nők és párok számára. Innovatív dizájnunk nem hagy cserben, és hopp. élvezz el!
Hogyan kell használni: A be- vagy kikapcsoláshoz tartsa lenyomva a bekapcsológombot 2 másodpercig. A rezgés vezérléséhez nyomja meg minden alkalommal. Helyezze a nagyobb gereblye hosszabbítókat külsőleg a csiklóhoz vagy a mellbimbókhoz. Szenzációs klitorális vagy mellbimbós stimulációt kapnak neki.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kiváló minőségű anyagból készített, 10 rezgési fokozattal rendelkező, könnyen kezelhető vibrátor, melyet elsősorban a csikló és a szeméremajak stimulálására alakítottak ki, de más erogén zónák stimulálására is használható, akár partneri előjátékban is. 

Hogyan kell tölteni.: A töltéshez USB kábelt tartalmaz. A LED jelzőfény villog a töltési időszak alatt. Folyamatos fény, ha teljesen fel van töltve. Készen áll a 1,5 órás hihetetlen rezgésre.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Az első szexshop vagyunk az országban, 1989 óta áruljuk a Csiklóizgatók kategória portékáit.
Jó lesz a Csiklóvibrátor O-sensual clit jiggle eget rengető élvezetekhez és szexhez, de biztos ami biztos, nézz mellé még egy Csiklóizgatók terméket.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Hossz 11 - 15
Átmérő 5,5 - 5,9
Cél Luxus vibrátor a clit stimulálásához
Kivitel Varrat nélküli szilikon. testbiztos

Keresés