Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Orvosi szilikon alapú sikosító Eros silk flasche 1000 ml

Ár:
37.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Eros
Dermatológiailag tesztelt, 1 liter mennyiségű, hosszan tartó síkosságot biztosító, íztelen, színtelen, illatmentes termék. Latex óvszerekkel együtt is használható az Eros® silk flasche 1000 ml kiszerelésben. Az Eros Silk szilikon alapú kenőanyag nagyon jól síkosit, nem ragad és nem szárad ki gyorsan, mint a legtöbb vízbázisú kenőanyag. A síkosító semleges, színtelen, íztelen és szagtalan, olaj-, parfümillat- és hírhedt propilénglikol mentes. rendkívül tartós és nem irritálja az érzékeny bőrt, kiválóan használható egyéni, kölcsönös vagy testmasszázshoz. 
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Alkalmas latex óvszerrel és kesztyűvel. Flip felső fedél. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

A Orvosi szilikon alapú sikosító Eros silk flasche 1000 ml sikeres termék. Akár egyedül, akár partnereddel vagy, a Orvosi szilikon alapú sikosító Eros silk flasche 1000 ml csak feldobja az erotikát, legyél bevállalós ha szexről van szó.

Külső raktáron Igen
Nem pároknak
Speciális jellemző natúr

Keresés