Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vízbázisú síkosító Pjur infinity water based 50 ml

Ár:
9.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Pjur

Prémium minőségű, vízbázisú személyi síkosító, amikor csak a legjobbak teszik meg! Kényeztesd magad egy extra adag érzéssel és táplálékkal a bőröd számára. A személyi síkosító nem válik ragacsossá, alkalmas szexuális játékokhoz, és hidratálja a bőrt. Nagyon kompatibilis az érzékeny bőrrel is, mivel adalékanyagok nélkül készült. Engedd el magad, és koncentrálj teljesen magadra. Nyílj meg, szabadulj meg a korlátozásoktól, légy önmagad. Fedezze fel újra szenvedélyét! 
A magas minőségi elvárásoknak is megfelelő prémium minőségű vízbázisú síkosító, mely rendkívül gazdag hidratáló összetevőkben, dekoratív csomagolásban. 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Táplálja, védi a száraz, sérült bőrt és biztosítja annak hosszan tartó síkosságát. Illatanyagoktól és zsíroktól mentes, bőrgyógyászatilag tesztelt, maximálisan óvszerbarát készítmény.

Gondold át azt is, hogy érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Vedd meg nyugodtan a Vízbázisú síkosító Pjur infinity water based 50 ml cikket, mi korrekten, gyorsan és rugalmasan intézzük a rendelésedet, csupán pár munkanap és már nálad is van a csomag, legyen szó

Külső raktáron Igen
Nem pároknak
Speciális jellemző natúr

English

Pjur INFINITY Water Based Lube

The premium water-based personal lubricant for when only the best will do! Indulge yourself with an extra dose of sensation and nourishment for your skin. The personal lubricant doesn’t become sticky, is suitable for sex toys and moisturises your skin. It is also highly compatible with sensitive skin, because it’s made without any additives. Let yourself go and concentrate entirely on yourself. Open up, free yourself from restrictions, be yourself. Rediscover your passion!

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.

It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.

Keresés