Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Maszturbátor fehér Pocket tenga wave line

Ár:
2.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Tenga

A Pocket Wave Line hordozható maszturbátor nagyon kényelmesen használható, és gyengéd, gyengéd stimulációt biztosít a pénisznek. Az eszköz egy kis rugalmas sapka, amelyet a pénisz tetejére helyeznek, és szinte teljes hosszában nyúlik. A modell megkülönböztető jellemzője a hullámos belső dombormű, amely finoman masszírozza az idegvégződéseket. A gélszerű, hőre lágyuló elasztomer élő hüvelyként körbeveszi a péniszt, és síkosítóval kombinálva még valósághűbb. A készülék kenőanyagot tartalmaz, amely vízzel könnyen lemosható. Méretei 7,5 x 5,5 cm. 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Hatféle változatban kapható, minden maszturbátor stimuláló belsővel rendelkezik. Fedezze fel a forradalmian újszerű maszturbátorokat! A zacskó egy kompakt, diszkrét, eldobható maszturbációs hüvelyt tartalmaz, amely roppant rugalmas, teljesen felveszi a kívánt méretet.

Ha esetleg újabb erotikus kalandra vágynál, akkor nézd meg szexjátékszereinket az intimshop boltban, vagy itt az intim webshop, nézelődj tovább.

Használata: felbontása vegye ki a maszturbátort és a csomagban található síkosítót annak beljesébe kell csorgatni és ráhúzni a péniszre. A hüvelyt egyszeri használatra készítették.

Az Intim Center 1989 óta nyitva van, és árulja a Vibrátor nélküli maszturbátorok kategória termékeit. A szex és erotikus segédeszözök feljődésével, a nemiség alakulásával együtt változik, ne legyenek kétségeid. 

  • Ha az Intim Center intim webshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
​Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Szín Színtelen
Anyag TPE
Hossz 6 - 10
Átmérő 0 - 1,5

Keresés