Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Prosztata masszőr Pretty love archenemy

Ár:
12.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Pretty Love

Rendkívül szükséges és hatékony játék bármilyen korú férfi számára. A Pretty Love Archenemy vibrációs prosztata stimulátor lehetővé teszi, hogy nagy örömet szerezzen a végbélnyílás simogatása során, és sok éven át segít megőrizni a szexuális egészségét. A modell áramvonalas, sima, enyhén ferde persely. Az elülső oldalon egy ovális párna látható, amely a rezgéseket a prosztata területén fókuszálja. a stimuláció hatékonyságának növelése. A hegy úgy rezeg, hogy a lüktetések behatolnak a prosztata mirigyébe, szédítően kellemes érzést keltve a férfiban. Az alap a perineumhoz kapcsolódik, és a prosztata külső oldalán hat. A kiváló minőségű vibrációs modul 12 vibrációs, eszkalációs és pulzációs beállítást támogat. Ujj hossza 12,1 cm, talphossza 9,7 cm, hüvely átmérője 3,3 cm Tápellátáshoz beépített akkumulátor szolgál,USB kábelen keresztül újratölthető.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Férfi prosztata stimulátor vibrációval Archenemy a Pretty Love Collection-tól, fekete, Baile. Rendkívül szükséges és hatékony játék bármilyen korú férfi számára. A vibrációs prosztata stimulátor lehetővé teszi, hogy nagy örömet szerezzen a végbélnyílás simogatása során, és sok éven át segít megőrizni a szexuális egészségét. A modell áramvonalas, sima, enyhén ferde persely. Az elülső oldalon egy ovális párna látható, amely a rezgéseket a prosztata területén fókuszálja, növelve a stimuláció hatékonyságát. A hegy úgy rezeg, hogy a lüktetések behatolnak a prosztata mirigyébe, szédítően kellemes érzést keltve a férfiban. Az alap a perineumhoz kapcsolódik, és a prosztata külső oldalán hat. A kiváló minőségű vibrációs modul 12 vibrációs, eszkalációs és pulzációs beállítást támogat.

  • Hossza: 12,1 cm
  • Átmérő: 3,3 cm
  • Tápellátás: elem.
  • Anyaga: szilikon.
  • Gyártó: Baile.

Bőrbarát anyagból készített, selymes tapintású, anatómiailag tökéletesen formált, memória funkciós, vibrátoros prosztata és perineum masszírozó, ideális íves kialakítással, tizenkét pulzációs funkcióval.

A Pretty love archenemy tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt. 

A Prosztata izgatók kategória kínálatának minden darabját ajánlja az intim szexshop center. Szeresd magad és csak azzal foglalkozz csak azzal, hogy nagyon jó legyen neked szex vagy önkielégítés közben ez a termék.

  • Ha az Intim Center intim webshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
​Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző vibrátoros
Hossz 11 - 15
Hossz 6 - 10
Átmérő 3 - 3,4

Keresés