Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibrációs tojás Pretty love casper purple applikációs

Ár:
12.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Pretty Love

Bőrbarát anyagból készített, selymes felületű, applikációval is vezérelhető, kézi irányítással 12 rezgési móddal rendelkező vibrátor, biztonságos kihúzózsinórral. Az ingyenes applikáció telepítéséhez a dobozon található QR kódot kell beolvastatni. Ha örülnél ennek a klassz Vibrációs tojás Pretty love casper purple applikációs terméknek, akkor tedd a kosárba, és nézelődj még! Ha nem találsz olyat ami jobban tetszik, akkor nem kell visszakeresni.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A telepítés után három különböző rezgési lehetőség áll rendelkezésre: már előre programozott, zenei illetve érintéses vezérlés. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Vízbázisú síkosító javasolt.Több évtizede árulunk Tojás vibrátorok kategóriájú árukat, mert az Intim Center az első szexshop az országban. Reméljük, hogy megnyeri tetszésedet ez a Vibrációs tojás Pretty love casper purple applikációs termék.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 16 - 20
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző app-vezérelt
Speciális jellemző vízálló
Szín Lila

Keresés