Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibrációs csiklóizgató péniszgyűrű Pretty love cobra black

Ár:
3.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Pretty Love

Vibrátoros péniszgyűrű. A pár öröme minden eddiginél erősebb és változatosabb lesz a Pretty Love Cobra vibrációs kakasgyűrűvel. A modell egy speciális stimuláló sziromlappal van felszerelve, amely sok rugalmas tüskével van borítva. A súrlódásokkal egyidejűleg masszírozzák a csiklót, megsokszorozva a nő örömét. A kiegészítő teste vízálló, így fürdőkádban, medencében vagy zuhanyzóban is használhatod. 
A hossza 5,1 cm, a gyűrű átmérője kiindulási állapotban 2,6 cm. Megtartja a pénisz kellő merevségét, és a benne lévő vibrátor extra stimuláló hatású, melynek segítségével az élmény jelentősen fokozható.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kialakítása révén behatolás közben a csikló stimulálására is tökéletesen alkalmas. Cobra kakasgyűrű tüskés csiklóstimulátorral és vibrációval a Pretty Love kollekcióból, fekete színű, Baile. Mennyi örömet lehet koncentrálni egy ilyen kis játékban! Rezgő péniszgyűrű erőteljes vibrációval és megemelt tüskével, amely stimulálja a csiklót. A vibrációs gyűrű vízálló és könnyen használható. A vibrogolyót két gombelem táplálja (tartozék). Az erős vibráció ellenére ez a mechanizmus több mint 30 percig bírja. Ezért mindkét partner jobban élvezheti a folyamat örömét!

  • Anyaga: szilikon.
  • Hossza: 6 cm A
  • gyűrű átmérője: 3,3 cm
  • Elemek mellékelve.

Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt.

  • Ha az Intim Center intim webshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
​Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Elem 2 x LR1130
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző vibrátoros
Hossz 6 - 10
Átmérő 3,5 - 3,9
Átmérő 2,5 - 2,9

Keresés