Termékek Menü

Vibrátor elektro stimulációval Pretty Love Hector 19,5 cm

Ár:
14.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2020. december 03.
Gyártó: Pretty Love
Különleges, kettős stimulációval működő, a g-pont eléréséhez is ideális formával rendelkező vibrátor. Speciális vibrátor, ugyanis a modell 5 elektromos stimulációs funkcióval van ellátva, és gyenge elektromos kisülések révén hat a hüvely erogén zónáira. A 7 rezgési funkcióval együtt elképesztően kellemes, szokatlan érzéki örömöket okoz, a g-pont stimulálására is használható.
 
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és tulajdonságok

Az eszköz a nyakrészénél hajlékony, így jól tud alkalmazkodni az eltérő testi adottságokhoz. A vibrációs motor a fejrészben kapott helyet, meglehetősen erős, közepes tónusú rezgésekkel dologozik. Testét szinte teljes egészében selymes tapintású, kis mértékben puha, bőrbarát szilikon borítja, ez alól csak az alján lévő műanyag díszítőgyűrű és a fejrész oldalán látható két fémből készült elem képez kivételt. Utóbbiak nem csak ékesítik az eszközt, hanem funkciójuk is van.

Rajtuk keresztül alacsonyfeszültségű elektrostimulációs impulzusokkal is kiegészíthetjük a vibrációt, ami egy teljesen más izgatást biztosít használójának. Itt nem kell valami roppant erős, vagy veszélyes dologra gondolni, de azért inkább bevállalósoknak ajánljuk, mivel az érzet amit kelt, sokaknál a fájdalomhoz áll közelebb, mint a kellemes kényeztetéshez.

Szerencsére a készülék ára emaitt a funkció miatt nincs az egekben, illetve maga a holmi igencsak jó minőségű, a vibrációs funkciója pedig a legtöbb igényt kielégíti, tehát ha esetleg ajándékba szánjuk, biztosan nem fog csalódást okozni, legfeljebb nem lesz használva az estim funkciója.

 • Vezérlése egyszerűnek mondható, három gomb van hozzá a játékszer törzsén. A középső gombot lenyomva alaphelyzetbe áll, amit egy apró fényforrás villogással jelez vissza. Ezután a felső gomb lenyomásával az elektrostimulációs funkció kapcsol be, és a LED fény kékre vált, ugyanezen gomb megnyomásával fokozhatjuk a estim erősségét. Az alsó gomb értelemszerűen a vibrációt irányítja, rövid megnyomásra bekapcsol a vibráció, újabb rövid megnyomásra pedig lépteti a ritmust.

A funkciók kikapcsolása két módon lehetséges, ha lenyomva tartjuk az adott funkció vezérlőgombját, akkor az adott funkció kikapcsol, vagy pedig röviden megnyomjuk a középső gombot, akkor minden funkció kikapcsol, és alaphelyzetbe áll a játékszer. Ahogy látszik a leírtakból, a két funkció egymástól teljesen függetlenül vezérelhető. A teljes kikapcsoláshoz lenyomva kell tartani a középső gombot.

Ahogy az manapság már alapkövetelmény ebben az árkategóriában, a termék áramellátását beépített akkumulátor biztosítja, amit a dobozban található USB-s töltőkábel segítségével tölthetünk fel. A készülék alsó részén találjuk a nyílást a töltéshez, DC felirat jelöli.  Fontos tulajdonsága még, hogy teljesen vízálló kivitelű a holmi, tehát nem kell óvatoskodni a tisztítás során.
 • Teljes hossza: 19,5 cm
 • Behelyezhető hossza: 13,5 cm
 • Az ovális fejrész legnagyobb átmérője: 3,8 cm (a további képeken látható 3,2 cm-es adat is helyénvaló, attól függ hol mérjük, mi a legnagyobb átmérőt adtuk meg)
 • Tömege: 132 gramm
 • Flexibilis nyakrész
 • A g-pont eléréséhez is alkalmas forma
 • Kettős stimuláció
 • Erős, de igen csendes vibrációs motor
 • 7 különféle rezgésprogrammal
 • 3 fokozatban szabályozható elektrostimuláció
 • Egymástól függetlenül használható funkciók
 • Egyszerű vezérlés
 • Teljesen vízálló kivitel
 • Anyaga: kiváló minőségű, bőrbarát szilikon, ABS műanyag, fém
 • Akkumulátoros áramelltás
 • USB-s töltőkábel a dobozban
 • Síkosításához kizárólag vízbázisú készítmény ajánlott

Alacsony feszültséggel működő elektromos stimuláló készülék, de a következő figyelmeztetések a használójára nézve kötelezőek. Ne használja a készüléket: ha szívritmus szabályzót visel, ha terhes, a szemhéjakon, sérült bőrfelületen, vízben!

A készülék a gyermekek elől elzárandó, csak 18 éven felülieknek. Ha a használat során bőrirritációt észlel, hagyja abba a műveletet, ne használja közvetlenül a csontoknál lévő bőrfelületen, a teljesítményt fokozatosan növelje, tapasztalja ki a korlátait. Amennyiben a fenti óvintézkedéseket megteszi, akkor nagyszerű élményben lehet része a készülék használata során Önnek és partnerének.

Nyugodtan megrendelheted a Vibrátor elektro stimulációval Pretty Love Hector 19,5 cm terméket, maximális diszkréciót nyújtunk mind a csomagolás, mind a címzés tekintetében. A szexshop vállalkozás, üzletéről és webáruházáról a vásárlók jó véleménnyel vannak, nyugodtan vásárolhatsz, a diszkréció garantált.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Rózsaszín
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Hossz 16 - 20
Átmérő 3 - 3,4

Keresés