Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Tapadótalpas vibrátor Pretty love murray rózsaszínű 19 cm

Ár:
12.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Pretty Love

Rózsaszínű kiváló minőségű anyagból készített, a fejében 12 rezgési, az oldalában szintén pulzációs fokozattal rendelkező, memória funkciós vibrátor, amely akár hüvelyi, akár anális izgatásra is használható. Tapadókorongja segítségével sík felületen rögzíthető. Tapasztalja meg a mély és erőteljes élvezetet a 19 cm-es Pretty Love Murray lila vibráló dildóval. Ezt a rezgő dildót úgy tervezték, hogy dinamikus jellemzőivel és kiváló minőségű anyagával fokozza az intim pillanatokat.
A Murray egy kiváló minőségű rezgő dildó, erős oldalirányú pulzálással és szívóalappal a biztonságos használat érdekében. Az intuitív gombok egyszerű megnyomásával navigálhat a 12 rezgési és pulzálási funkció között, hogy felfedezze az Ön számára tökéletes élvezetet.
A fallikus feje intenzív stimulációt biztosít, amit a rezgő hegy tovább fokoz. Ezenkívül az oldalsó pulzálás erőteljes belső stimulációt biztosít, amely segíthet a kielégítő csúcspont elérésében.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Ez az erotikus termék érdemes arra, hogy elgondolkozz a megvásárlásán, akár online szexshopból vagy szexüzletből szerzed be.

A szilikonból és ABS-ből készült Murray dildó nemcsak tartós, hanem kényelmes is. Ráadásul vízálló, így magával viheti a kádba vagy a zuhanyzóba, hogy még több szórakozást nyújtson.

A fekete kialakítás stílusos és kifinomult megjelenést kölcsönöz a Murray-nek, míg az erős tapadókorong biztonságos és gondtalan használatot biztosít. 19 cm-es behelyezhető hosszával a Murray vibráló dildó ideális kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak egyaránt.

Fedezze fel azt a mély és intenzív örömöt, amelyet a Pretty Love Murray ma kínál.

Vízbázisú síkosító javasolt. A termékválasztás megkönnyítésére a blog tanácsainkkal állunk rendelkezésedre, ahol a terméktípusok bemutatása mellett, a szexről és szexuális segédeszközökről is olvashatsz.

Személyes vásárlás üzletünkben, Intim Center szexshop bolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Szín Lila

Gyártói leírás

Készülj fel egy erotikus kalandra, amelyet soha nem fogsz elfelejteni. Az intuitív gombvezérlőkkel váltogathat a rezgés és az oldalsó pulzálás 12 funkciója között, hogy megtalálja a végső élvezetet! A fallikus fej, amely tökéletes a stimuláláshoz, és a kiszélesedő tapadókorong alapja biztonságossá teszi ezt a játékot hüvelyi vagy anális játékhoz. A szupererős tapadókorong bármilyen lapos, szilárd felületre rögzíthető és könnyen felvehető.

Keresés