Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Prosztata vibrátor Lelo Loki wave 2 base viola dust

Ár:
109.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lelo

Viola, lila színű prémium minőségű, bőrbarát anyagból készített, 12 rezgési funkcióval rendelkező, kétmotoros, a perineum izgatására is használható kétágú, halk működésű prosztata masszírozó. Luxus minőségű, maximálisan bőrbarát, ruganyos szilikonból készült. Kétágú kialakítással, melynek köszönhetően egyszerre stimulálja a prosztatát és a gátat. Két, extra erős, de rendkívül csendes motorral. A rezgések 12 különböző módban állíthatók és a hosszabb kar előre-hátra mozgásának sebessége is szabályozható. 100% vízálló a kádban, vagy a zuhany alatt is használható, könnyen tisztítható. Beépített akkumulátor, elem nem kell hozzá.
Bemutatjuk a LOKI Wave 2-t, a legújabb prosztata stimulátort a piacon. Többféle vibrációs móddal, 12 élvezeti beállítással, 2 motorral a dupla teljesítményért, valamint a LELO WaveMotion technológiájával a mélymasszázshoz és a perineum egyidejű stimulációjához. Extra puha, sima felületű szilikonja kényelmes élményt biztosít, vízállósága pedig ideális zuhanyozáshoz vagy fürdőkádhoz. Tökéletes egyéni vagy partnerjátékhoz!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Különlegessége a WaveMotion technológia, amelynek révén a fej előre és hátra is mozog. Használatához vízbázisú síkosító javasolt.
Használatkor adagolj megfelelő mennyiségű síkosítót a készülékre és hangolódj rá a behatolásra. Ha kész vagy, helyezd fel a vibrátort úgy, hogy a rövidebb karja herék felé álljon. Ha kényelmesen elhelyezted, kapcsold be a rezgést és váltogasd a módokat, amíg megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.
A készüléken 5 gomb található a fehér vezérlőfelületen. A középső (mélyedés) gombot megnyomva a készülék be- és kikapcsol. Előfordulhat, hogy aktiválódott a billentyűzár funkció, ekkor a + vagy a - gombot kell 3 másodpercig lenyomva tartani és a készülék felold. Bekapcsolás után a + és - gombokkal a kényeztetés erőssége állítható. Bekapcsolás után fel és le mutató nyilakkal a 12 mód között váltogathatunk.

A termék töltése rendkívül egyszerű a mellékelt USB-kábelnek köszönhetően. A töltő csatlakozó a kényeztető alsó hegyén található kis kör. A LOKI Wave 2 egy erőteljes prosztata stimulátor 12 élvezeti beállítással, ideális merész játékhoz, egyedül vagy párban. A készülék a LELLO jellegzetes WaveMotion technológiájával mély és látványos ujjszerű masszázst biztosít, míg a kisebb hegy egyidejűleg stimulálja a gátat. A LOKI Wave 2 teljesen vízálló és kiváló minőségű, testbiztos szilikonnal van bevonva, így a legintenzívebb orgazmikus álmaid könnyedén valóra válnak.
Hossz:19,60 cm
Beillesztési mélység:10,00 cm
Maximális átmérő:4,20 cm
Szélesség:9,10 cm

Tisztítás minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Az online szexshop Prosztata izgatók kategóriában, sokan kedvelik ezt a terméket. 

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Lila
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző vibrátoros
Hossz 16 - 20
Átmérő 4 - 4,4

English

LOKI Wave 2 is a powerful prostate stimulator with 12 pleasure settings, ideal for daring play, solo or as a couple. The device features LELO's signature WaveMotion technology to provide a deep and spectacular finger-like massage, while the smaller tip simultaneously stimulates the perineum. LOKI Wave 2 is completely waterproof and coated with high-quality body-safe silicone, making your most intense orgasmic dreams come true with ease.

If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria. It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.

The 12 vibration modes offer enhanced functionality for uninhibited pleasure. Ultra-powerful vibrations with 2 motors for intense sensations. Each motor controls one of two massage levers for unprecedented stimulation. High quality silicone that is warm to the touch.

Materials: body-safe silicone, ABS
Finish: smooth
Dimensions: 91 x 42 x 196 mm
Insertion length: 100 mm
Weight: 196 gr.
Battery: Li-ion 850 mAh 3.7 V
Charging time: max. 2 h at 5.0 V 750 mA
Operating time: max. 2 h.
Standby: max. 90 days
Frequency: 122 Hz
Max. noise level: < 60 dB
Interface: 5 buttons

Contains:
LOKI Wave 2
USB charging cable
Satin storage pouch
Warranty registration card
Detailed user manual

Keresés