Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Renegade bomba M méret - fekete

Ár:
11.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: NS Toys

Klasszikus és nagy élvezetet nyújtó, egyedülállóan puha, szexien ruganyos prémium szilikoncsatlakozó, a Renegade torpedószerű Bomba hamarosan lebombázza a fenékjátékot, és határozott örömet okoz, a legjobb fajta. 
Kiváló minőségű, hipoallergén szilikonból készített, klasszikus kúp kialakítású, bordázott stimuláló felülettel ellátott fenékdugó.

A Bomba összenyomható, rendkívül rugalmas, hajlítható, összehúzódik és kitágul, hogy mindenféle pozícióhoz, testalkathoz és helyzethez illeszkedjen. A Renegade új és egyedi dugói. Szuperpuha és rugalmas szilikonból készült, ez a dugó manipulálható, hogy igény szerint illeszkedjen és bővíthető. Csak a képzeleted szab határt. Válogatott formában és méretben kapható.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Összenyomható és rendkívül rugalmas, a Bomba hajlik, összehúzódik és kitágul, hogy megfeleljen mindenféle pozíciónak, testformának és helyzetnek. Klasszikusan elkeskenyedő, a Bomba kényelmesen csúszik a belsejében (egy kedvenc kenőanyag segítségével), fokozatosan szélesedik egy vastag középpontig, majd karcsúsodik. A szuperkarcsú nyak segít a helyére rögzíteni a dugót, mivel egy ívelt, biztonságtudatos alap felnyúlik, hogy csiklandozza a külső fenekét, a perineumot és azon túl.

A hipoallergén szilikonból készült Bomba Remote Anal Plug rendkívül higiénikus és könnyen tisztítható meleg szappanos vízzel vagy jó játékápoló folyadékkal/habbal. Természetesen sok síkosítót fog használni ezzel és minden anális játékkal, ezért kérjük, előtte gyűjtsön be egy kedvenc vízbázisú síkosítót. A Bomba csúcsformájának megőrzése érdekében kerülje a szilikon alapú síkosítókkal és más szilikon játékokkal való érintkezést. 

Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Intim Center szexbolt és online szexshop

Mi vezető budapesti szexshop vagyunk, amely kiváló minőségű termékeket és információkat kínál, amelyek elősegítik a szexuális egészséget, az örömöt és az erőt.
Személyes vásárlásál örömmel kínálunk biztonságos szexüzleti környezetet, ahol a vevő szexuális játékokat vásárolhat. Tágas üzletünk több mint 200 nm, a vitrinek hossza több mint 36 méter. A cím INTIM CENTER , Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Minden felnőttet szívesen látunk!
Online rendelésnél garantáljuk, hogy termékeit teljesen működőképes állapotban szállítjuk. Gyors szállítás és diszkrét csomagolás. 

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Hossz 11 - 15
Átmérő 5 - 5,4

Keresés