Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibrátoros here és péniszgyűrű Renegade emperor - black

Ár:
17.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2023. december 11.
Gyártó: NS Toys

Kiváló minőségű anyagból készített, 10 vibrációs fokozattal rendelkező, a péniszre illetve a herékre helyezhető péniszgyűrű. Megtartja a pénisz kellő merevségét, és a benne lévő vibrátor extra stimuláló hatású, melynek segítségével az élmény jelentősen fokozható. Vízbázisú síkosító javasolt.
Van talán egy kis esély arra, hogy játékgyűjteménye egy kis lendületet kapjon a párbarát részlegben? Ha igen, akkor valószínűleg tudnia kell, hogy ez a Renegade erősítő-örömteli eszköz tíz lehetséges rezgésmóddal van felszerelve, és tökéletesen tervezték az egyszerű megosztáshoz és a sok kreatív, szabad formájú szórakozáshoz.
Átcsúszva partnere tengelyén és golyóin vagy pántján, a császár kényelmes kettős szilikonja szexi szűkületet biztosít, hogy segítsen uralkodni egy kemény (ha pénisz van játékban) és sok extra stimulációban, függetlenül attól. Eközben a tengely és a golyók közé illeszkedő dübörgő hangulat vagy a játék- és játékalap szex közben az édes pontokhoz ütközik és őröl, vagy egyszerűen megfoghatja/ők irányíthatják ezt a tíz vibrációs módot az egész testben. Egyetlen egyszerű gomb vezérel mindent.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az ultra selymes szilikonból készült Emperor testbiztos, extra kevés karbantartást igényel, és gyerekjáték tisztítani. Játék előtt és után alaposan mossa ki a gyűrűt sok meleg szappanos vízzel vagy jó minőségű játékápoló folyadékkal / habbal. Ez a gyűrű kompatibilis bármely kedvenc vízbázisú síkosítóval, de kérjük, tartsa távol szilikon síkosítóktól és más szilikon játékoktól. USB újratölthető, kábel mellékelve. Az Emperor fröccsenésálló, de nem szabad teljesen víz alá tenni.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ez a Vibrátoros here és péniszgyűrű Renegade emperor - black az egyik legjobb a szexshop üzlet és a webshop kínálatában. Az Intim Center szexshop több évtizede árul Péniszgyűrűk kategóriájú termékeket. Reméljük, hogy megnyeri tetszésedet ez a darab.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vibrátoros
Hossz 6 - 10
Átmérő 3,5 - 3,9
Átmérő 4,5 - 4,9

English

Is there, perhaps, a tiny chance that your toy collection could use a bit of a boost in the couple-friendly department? If yes, you should probably know that this enhancer-meets-pleasure tool from Renegade comes fully loaded with ten possible modes of vibration, and it was perfectly designed for easy sharing and lots of creative free-form fun.

Slipping over your/your partner's shaft and balls or strap-on, the Emperor's snug dual silicone provides sexy constriction to help reign in a hard-on (if a penis is in play) and lots of extra stimulation, regardless. Meanwhile, a rumbly vibe fitting between shaft and balls or toy and toy base bumps and grinds against sweet spots during sex, or you/they can simply hold it and direct those ten vibe modes body-wide. One simple button controls all.

In ultra silky silicone, the Emperor is body safe, extra low maintenance, and a breeze to clean. Before and after playtime, wash your Ring well with lots of warm soapy water or a good quality toy care fluid/foam. This ring is compatible with any favorite water based lube, but please keep it away from silicone lubes and other silicone toys. USB rechargeable, cord included. The Emperor is splash-proof, but it shouldn't be fully submerged

Keresés