Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszgyűrű hármas Renegade threefold - black

Ár:
6.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: NS Toys

Pénisz és hereszorító gyűrű. Férfiaknak ajánlott, kiváló minőségű anyagból készített, három eltérő átmérőjű gyűrűből álló erotikus kellék, mely elősegíti merevedés fenntartását viselője számára.  Víz- és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt.
A Renegade szuper sima és kényelmesen rugalmas, nem annyira klasszikus, szilikon Threefold mindig készen áll arra, hogy (szinte) garantáltan lépést tartson!
Szorosan tartva a (vagy partnere) tengelyének, talpának és golyóinak tövét, a partner hevederét vagy kedvenc dildóját, a Threefold sok extra plüss textúrát ad a behatolási műveletekhez. Ha egy pénisz játszik, a kettős szűkület segíthet a vér erekciójában a nehezebb lovaglás érdekében.
Szupersima szilikonban a Threefold nem húzza a testszőrzetet, ami hatalmas bónusz. Ezenkívül a szilikon rendkívül testbiztonságos és teljesen hipoallergén, így Ön és partnerei gondtalanul játszhatnak. 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A tisztítás egyszerű és gyors meleg szappanos vízzel vagy egy jó játékápoló folyadékkal vagy habbal. Ha síkosító van a játékban, mindig jó minőségű vízbázisú formulát válasszon, kerülni kell a szilikon alapú síkosítókat. A gyűrűk körülbelül 5cm, 2.8cm és 3,2cm-től terjednek Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Te tudtad, hogy szex minőségét és önkielégítés élményét is fokozhatod ilyen termék beszerzésével? Ez engedélyezett termék és legális forrásból származik.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Hossz 11 - 15
Átmérő 2,5 - 2,9
Átmérő 3 - 3,4

English

A super smooth and comfortably stretchy not-so classic from Renegade, the silicone Threefold is always up for keeping you up, (almost) guaranteed! Holding tight around the base of your (or your partner's) shaft, base and balls, a partner's strap on, or a favorite dildo, the Threefold adds lots of extra plushy texture to your penetration doings. If a penis is in play, the double constriction can help corral blood into their erection for a harder ride.  

In super smooth silicone, the Threefold won't pull at body hair, which is a huge bonus. Also, silicone is extremely body safe and completely hypoallergenic, so you and your partners can play worry-free. Clean-up is easy and quick using warm soapy water or a good toy care fluid/foam. If a lube's in play, always go with a great quality water based formula, silicone based lubes should be avoided.

Keresés