Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Távirányítós tojás vibrátor Revel winx - blue

Ár:
9.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. április 25.
Gyártó: NS Toys

Kék színű kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, selymes felületű, 12 rezgési és sebességi fokozattal rendelkező, vezeték nélküli távirányítóval is szabályozható, kompakt kialakítású vibrátor. Kezdőknek számára is ajánlott. 
Hordozható és diszkrét, a Winx by Revel rezgő golyóval és vezeték nélküli távirányítóval rendelkezik egyedül vagy partnerrel való használatra. A Winx golyó újratölthető és platina minőségű szilikonból készült. A golyó vízálló / a távirányító nem. Minden kenőanyaggal használható. CR2032 elem a távirányítóhoz mellékelve.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Távirányítós tojás vibrátor víz-és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis. A távirányító nem vízálló! Gyorsan, mi a (legtöbb) bullet vibráció aranyszabálya? Tipp: Csak külső használatra! Az ns Novelties selymes Winx Remote Bullet-je azonban lehetővé teszi, hogy kényelmesen figyelmen kívül hagyja ezt a szabályt (az ésszerű határokon belül), köszönhetően az eltávolítás és a biztonság érdekében hozzáadott szép hosszú vezetéknek. A behatolási lehetőségeket leszámítva ez a sokoldalú kis örömdarab távirányítós, újratölthető ÉS extra erős.

Vastag és kanyargós, a Winx könnyen felismeri az édes foltokat kívül vagy belül. Ha a beillesztés a kártyákban található, kérjük, tartsa szorosan a farkát, különösen, ha análisan élvezni fogja. A mély, dübörgő vibráció tizenkét sebessége és ritmusa aktiválható a távirányítón keresztül – adjuk át egy játszótársnak, vagy tartsuk a kézben – vagy magán a Winx gombjával.  

A sima, ultra sima szilikon fényes ABS műanyag díszítéssel, a Winx testbiztos, kevés karbantartást igényel, és nagyon könnyű a tisztítása. A Bullet élvezete előtt és után alaposan mossa le bő meleg szappanos vízzel, vagy használjon jó játékápoló folyadékot/habot. Ez a hangulat bármelyik kedvenc vízbázisú síkosítóval biztonságosan használható. A Winx USB-vel újratölthető, a kábelt a csomag tartalmazza. A távirányítóhoz 1 db CR2032 cellás elem szükséges, amit szintén mellékelünk. A Winx fröccsenésálló, de nem szabad vízbe meríteni. A távirányítót mindig szárazon kell tartani.

 • Rezgő golyó vezeték nélküli távirányítóval
 • Egyedi használatra vagy páros játékra
 • Platina minőségű szilikonból készült
 • Újratölthető
 • A golyó vízálló (a távirányító nem)
 • A távirányító CR2032 elemmel működik (tartozék)
 • Minden kenőanyaggal használható
 • Termék méretei:
 • Golyó: 8,4 x 3 x 3 cm
 • Távirányító:  7 x 3,5 x 2,3 cm
 • Behelyezhető méretek:  6,8 x 3 cm

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Ez az erotikus termék érdemes arra, hogy elgondolkozz a megvásárlásán, akár online szexshopból vagy szexüzletből szerzed be.

 • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
 • Ha személyesen vásárolnál férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
Ha beindult a fantáziád erre a termékre, akkor ilyen áron jó vételt csinálsz!

Külső raktáron Igen
Elem 1 x CR2032
Szín Kék
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző távirányítós
Hossz 6 - 10
Átmérő 3 - 3,4

English

If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging.
Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.
It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!

 • Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.

More information is available by clicking here.

Quick, what's the golden rule of (most) bullet vibes? Hint: External use only! ns novelties' silky Winx Remote Bullet, however, lets you conveniently ignore that rule (within reason) thanks to a nice long cord added for removal and security. Penetration possibilities aside, this versatile little pleasure piece is remote controlled, it's rechargeable AND it's extra powerful.


Thick and curvy, Winx easily pinpoints sweet spots inside or out. If insertion is in the cards, please keep a tight grip on the tail, particularly if you'll be enjoying it anally. Twelve speeds and rhythms of deep, thrumming vibration are activated via remote - pass it off to a playmate or keep it close in hand - or with a button on Winx, itself.  

In slick, ultra smooth silicone with glossy ABS plastic accents, Winx is body safe, low maintenance, and an absolute breeze to clean. Before and after enjoying your Bullet, wash it well with plenty of warm soapy water, or use a good toy care fluid/foam. This vibe can be safely used with any favorite water based lubricant. Winx is USB rechargeable, and the cord is included. The remote requires 1 CR2032 cell battery, which is also included. Winx is splash-proof, but shouldn't be submerged in water. The remote needs to be kept dry at all times.

Keresés