Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibrációs tojás Ribbed petal black távirányítható

Ár:
27.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.
Gyártó: Satisfyer

A Ribbed Petal szilikonból készült, bordázott nyele nagyfokú rugalmasságának köszönhetően erős rezgésekkel stimulálja a G-pontot. A puha szilikonból készült játék intuitív módon vezérelhető a mellékelt távirányítóval vagy Bluetooth-on keresztül. Az Intim Center megbízható szexshop és korrekt vállalkozás, nyugodtan megrendelheted a Vibrációs tojás Ribbed petal black távirányítható terméket. 

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    ​INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A higiénikus szilikonból készült hordozható vibrátor ergonomikus formájának köszönhetően könnyen behelyezhető és kényelmes viselet. A belső huzal lehetővé teszi a Ribbed Petal rugalmas hajlítását. Az izgalmas barázdákkal rendelkező szár 12 erős vibrációs programmal kényezteti és masszírozza a G-pontot. Szabadon dönthet arról, hogy hordozható vibrátort a távirányítóval kívánja vezérelni, vagy inkább a Satisfyer Connect alkalmazást szeretné használni. A 12 beépített rezgési funkciót az applikáció segítségével tovább lehet bővíteni, akár zenei ritmusból (pl. Spotify), saját vagy párunk hangjából vagy környezeti zajokból is, amelyeket meg is lehet osztani másokkal. Biztonságos video chat kapcsolatot is kezdeményezhet, így akár partnere is irányíthatja az eszközt, miközben láthatják is egymást. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Vízbázisú síkosító javasolt. Ha vágysz rá, akkor vedd meg, ha nem, akkor nézz még szét a Vibrációs tojás Ribbed petal black távirányítható kínálatunkban és keresd meg a megfelelőt!

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 21 - 25
Speciális jellemző app-vezérelt
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző vízálló
Szín Fekete
Termék címkék: nőknek, távirányítható, tojás

Keresés