Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibrációs gyűrű alakú maszturbátor Ring stroker

Ár:
17.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Satisfyer

Ha nem szereted a hatalmas, hangos és nehéz maszturbátorokat, akkor a Satisfyer Ring Stroker neked való. A Satisfyer Ring Stroker egy praktikus vibrációs maszturbátor, három nagy teljesítményű motorral és selymesen puha szilikonból készült felülettel. Mérete miatt, akár utazáshoz is magával viheti.

Méretével és formájával a Satisfyer Ring Stroker a tökéletes vibrációs maszturbátor minden kezdő számára vagy azoknak, akik utazóbarát szexjátékszert keresenek. Felülete és belseje is selymesen puha, bőrbarát szilikon borítású.  A kiváló minőségű kidolgozásnak köszönhetően a betét mindig a helyén marad, így a maszturbátorral akár egy érzéki pontot - például a makkot - is kényeztethet, vagy teljes tengelyét mozgathatja fel és le. Három nagy teljesítményű motor rezegteti ezt a gyűrűs maszturbátort, és a gyengédtől az intenzívig terjedő 12 programmal kényezteti Önt és legnemesebb testrészét. És hogy teljes mértékben az örömére koncentrálhasson, a programok egyszerűen és intuitív módon kiválaszthatók a külső gombos vezérléssel.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

  • 3 nagyteljesítményű motor
  • 12 vibrációs program
  • Vízálló (IPX7)
  • Halk üzemmód
  • Könnyen tisztítható
  • Lítium-ion akkumulátor
  • Mellékelt mágneses USB-töltőkábellel

A Satisfyer Ring Stroker nemcsak a hosszú távú utazások során jó társ, hanem a fürdőszobába tett kirándulásokhoz is tökéletes: Vízálló (IPX7), könnyen használható zuhany alatt vagy kádban is. Használat után a maszturbátort egyszerűen megtisztíthatja langyos vízzel, enyhe szappannal és egy kis játéktisztítóval, a mellékelt USB töltőkábellel pedig visszaadhatja a maszturbátornak az erejét.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
Ha beindult a fantáziád erre a termékre, akkor ilyen áron jó vételt csinálsz!

Külső raktáron Igen
Anyag ABS, Szilikon
Magasság 49 mm
Súly 213 g
Szélesség 91 mm
Hossz 91 mm
Speciális jellemző vibrátoros, vízálló
Szín Fekete

Keresés