Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kard dildó - Rogue 9 dong with handle

Ár:
16.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: NMC

Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Rendkívül valósághű dong barázdált fogantyúval az optimális fogás érdekében. Ennek a csodálatos fickónak a tengelye erősen vénás és anatómiailag tökéletes alakú kerek hegye megkönnyíti a behelyezést. Anyag PVC, nem mérgező, ftalátmentes. Kard dildó, fogantyú és műpénisz. Realisztikus pénisz fogantyúval. Kiváló minőségű anyagból készített, pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, motor nélküli,
erezett felületű, kardhoz hasonló fogóval ellátott dildó. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Rogue realisztikus dong fogantyúval - Pénisz alakú dildó fogantyúval - 23 cm hosszú - bőr. Ha ez nem egy megragadó bejelentés! Rendkívül valósághű dong barázdált fogantyúval az optimális fogás érdekében. Ennek a csodálatos fickónak a tengelye erősen vénás és anatómiailag tökéletesen formázott. Kerek hegye megkönnyíti a behelyezést. Anyag: PVC, nem mérgező, ftalátmentes. Ügyeljen azonban arra, hogy használat közben elegendő kenőanyagot használjon. Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítás minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel vagy segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

A termékre nem érkezett kifogás, ha tetszik vásárold meg.

Külső raktáron Igen
Anyag PVC
Átmérő 5,5 - 5,9
Hossz 21 - 25
Speciális jellemző vízálló
Szín Testszínű

Keresés