Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Strapon hüvelybe dugható Shi/shi midnight rider - fekete

Ár:
29.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NS Toys

Duplázza meg az élvezetet és duplájára a szórakozást a ShiShi kollekció midnight riderével. Mindkét végén kirobbanó izgalommal ezt a pánt nélküli pántot kifejezetten neki és neki tervezték. Vezeték nélküli távirányítóval működtetve az érzések teljesen új világa vár. Selymes szilikonból készült, újratölthető és minden kenőanyaggal használható. Ha modern játékokat, minőséget és szórakozást szeretne: az NS Novelties a párja. 
Kiváló minőségű anyagból készített, selymes felületű, használójának anális stimulációt biztosító, vezeték nélküli távirányítóval is szabályozható, mind a két végében 10 rezgési fokozattal rendelkező dildó, melyet kezdőknek is ajánlanak. Víz-és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Pánt nélküli strapon. Hosszúság 21,31 cm, szélesség 3,60 cm és 3,40 cm, behelyezhető hossz 11 cm és 14 cm.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

Az NS Novelties az egyik legismertebb márka a felnőtteknek szóló újdonságok világában. A cég évek óta gyárt minőségi örömszolgáltatókat, és igazán tudja, mire vágynak a szerelmesek! A számos kollekció közül választhat, az NS Novelties minden preferenciát, nemet és belépőt kínál. A márka mindig lépést tart a legújabb trendekkel, rendszeresen ad ki új termékeket, és folyamatosan bővíti az amúgy is fantasztikus választékot.

  • Mi vezető budapesti szexshop vagyunk, amely kiváló minőségű termékeket és információkat kínál, amelyek elősegítik a szexuális egészséget, az örömöt és az erőt.
Személyes vásárlásál örömmel kínálunk biztonságos szexüzleti környezetet, ahol a vevő szexuális játékokat vásárolhat. Tágas üzletünk több mint 200 nm, a vitrinek hossza több mint 36 méter. A cím INTIM CENTER , Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Minden felnőttet szívesen látunk!
Online rendelésnél garantáljuk, hogy termékeit teljesen működőképes állapotban szállítjuk. Gyors szállítás és diszkrét csomagolás. 

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző kétvégű
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző vibrátoros
Termékcsoport dildóval
Hossz 11 - 15
Hossz 21 - 25
Átmérő 3,5 - 3,9

Keresés