Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Paskoló színes Spectra bondage paddle - rainbow

Ár:
6.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NS Toys

Fenekelő, paskoló. Az egész test paskolására alkalmas erotikus kiegészítő, mely bizalmi játékok fetish kelléke lehet. A Spectra Bondage gondosan kidolgozott, kiváló anyagokból és gyönyörű részletekből áll. Spectra Bondage Paddle Rainbow az NS Újdonságoktól. Tegye vizuális izgalmát BDSM játékához a Spectra Bondage kollekcióval. Kiváló mesterséges anyagokból és divattervezésű hardverekből készültek, ezek a korlátok színt és izgalmat kölcsönöznek felnőtt játszóterének. A Spectra Bondage specifikációja.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vedd meg bátran ennyiért, mert az első alkalom után az élmény feledteti az árat. Sokak képzeletét beindítják az ilyen, Korbácsok paskolók kategóriában lévő termékek. Ha úgy érzed, hogy jó lenne neked, akkor tedd a kosárba.

Külső raktáron Igen
Szín Többszínű
Anyag Fém
Anyag Műbőr
Hossz 31 - 35
Átmérő 7 - 7,9

English

Spectra Bondage Paddle Rainbow from NS Novelties. Add visual excitement to your BDSM play with Spectra Bondage collection. Made of superior man made materials and couture designed hardware, these restraints will bring color and excitement to your adult play ground. Specifications from Spectra Bondage.

Keresés