Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Forgó fejes g-pont vibri Spinning g-spot 1 blue

Ár:
23.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Satisfyer

Bemutatjuk a Satisfyer forgó G-pont 1-et - az öröm forgószelét az érzékeidnek! Ez a szenzációs G-pont vibrátor úgy forgatja a fejét, mint egyetlen más szerelmi játék sem. Képzelje el nemcsak az intenzív rezgések, hanem a kellemes forgó mozgás örömét is! 12 változatos és intenzív rezgésmódjával és a forgás hozzáadott izgalmával ez a gyönyörűen kidolgozott vibrátor a belépő a végső érzéki élményekhez. Egyedülálló pörgési funkciója lapított heggyel párosítva mennyei párosítást hoz létre a célzott G-pont stimulációhoz. Ráadásul teljes mértékben és könnyen irányíthatja örömét: válasszon az 5 forgási program közül, és egyszerűen változtassa meg az irányt egy egyszerű dupla kattintással a forgatás gombra. Szeretné keverni és párosítani? Nem gond! Választhat, hogy a rezgést és a forgatást együtt vagy külön-külön használja, az előlapon található intuitív kezelőszerveknek köszönhetően.
A Spinning G-spot 1 nem csak sokoldalú; vízálló (IPX7) bevonatának köszönhetően vízi kalandokra is készen áll. Ezenkívül ezt a G-pont vibrátort fektethető vibrátorként is használhatja, körkörös mozdulataival és simogatóan puha szilikon felületével ugrathatja a csiklóját vagy más forró pontokat, például a mellbimbókat. És ne aggódjon az akkumulátor élettartama miatt - a Spinning G-spot 1 újratölthető a mellékelt USB-töltőkábelnek köszönhetően.
Készülj fel a pörgésre, vibrálásra és mosolyra! Extra erős, koncentrált, bizsergető vibráció változatos, intenzívebb, összpontosított gyönyör a Satisfyer forgófejes vibrivel. Minőségi, kifejezetten rugalmas kialakítású, ráadásul bőrbarát szilikon anyagból készült - érzékenyeknek, allergiára hajlamosaknak is ideális.

  • G-pont izgatására kialakított fejjel
  • Rezgő és forgó motorral!
  • 12 rezgő beállítás és 5 forgási program - változatos felhasználhatóság
  • Beépített akkumulátor - az elemek utánpótlásáról sem kell gondoskodnod

Enyhén hajlított forma és vastagodó kialakítás. G-pont kényeztetéshez tökéletes választás. 100% vízálló - a kádban, vagy a zuhany alatt is használható, könnyen tisztítható. Puha, kiváló minőségű szilikonból készített. 12 különböző vibrációs programon túl ez a gyönyörűen megtervezett játék forgó funkcióval is rendelkezik, amely kényezteti a hüvely legérzékenyebb pontját is.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A körkörös, ritmikus mozgás a vibrátor lapított végével kombinálva tökéletes G-pont stimulációt biztosít. A tempót és az irányt is a felhasználó döntheti el, ugyanis a Satisfyer Spinning G-Spot 15 különböző forgatási programot kínál, a forgatás gombra duplán kattintva pedig a forgás irányát lehet változtatni.  A forgatást és a rezgést együtt vagy külön-külön is használni lehet, a két program egymástól függetlenül is vezérelhető - az előlapon található gombok segítségével.

Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt. Bátran ajánljuk a Forgó fejes g-pont vibri Spinning g-spot 1 blue termékeket, sok pozitív visszajelzést kaptunk.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Kék

Infók

A vibrátort síkosítást követően úgy helyezd fel a hüvelybe, hogy a hegye felfelé és feléd álljon. Először csak játszadozz, apró ki-bemozgásokkal, majd hatolj be teljesen. Ezt követően már tetszés szerint váltogathatod a rezgéseket és a forgást!

Vezérlés: A kényeztetőn 2 gomb található. A hosszúkás gomb alsó felét hosszan lenyomva tartva kapcsolható ki és be a forgás, míg a felső felét hosszan lenyomva tartva kapcsolható be a rezgés. A rövidebb gombot nyomogatva a módok váltogathatók.

Töltő csatlakoztatás: A termék töltése rendkívül egyszerű a mellékelt mágneses USB-kábelnek köszönhetően.
Termék címkék: forgófejes, g-pont vibrátor, satisfyer

Keresés