Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szemtakaró maszk Struggle my mask

Ár:
2.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

A Love Toy Struggle My Mask egy vonzó és kényelmes maszk, amelyet viselhet egy jó éjszakai alváshoz, vagy ha repülőn utazik nyaralásra vagy egy nagy éjszakai kiruccanás után, és átalussza a napot. De nem lenne jobb érzékszervi megvonásként viselni?
Mit mondasz, hát az van, amikor elveszik tőled az egyik érzékelőt. Ez lenne a látás érzékszerve. Nem látod, mi történik körülötted, vagy mi fog történni veled. Szeretője az ágyhoz kötheti a kezét és a lábát, lassan csepegtethet masszírozó gyertyaviaszt a testére, és végigdörzsölheti vele. Talán csak éhes nyelvükkel akarják végigfuttatni gyönyörű testedet. Mindezt és még sok mást felerősít az öröm, ha nem látod, mi fog történni.
Kényelmes szemkötőt hozni a keverékbe, ez egy egyszerű kiindulási folyamat lehet egy kis mókához a hálószobában. A szemre helyezhető, ez által a látás érzékelését csökkentő erotikus kiegészítő, mely fetish játékok kelléke is lehet. Használatával a többi érzékszerv működése fokozódik.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A szemre helyezhető, ez által a látás érzékelését csökkentő erotikus kiegészítő, mely fetish játékok kelléke is lehet. Használatával a többi érzékszerv működése fokozódik.

Ne sajnáld a pénzt ezért az erotikus produktumért, hisz a te örömödet fogja szolgálni. Szex és önkielégítés közben is jók a Maszkok kategória termékei, és ez az árucikk is.

  • Mi vagyunk a vezető budapesti szexshop, amely kiváló minőségű termékeket és információkat kínál, amelyek elősegítik a szexuális egészséget, az örömöt és az erőt. Örömmel kínálunk biztonságos szexbolt környezetet, ahol az ügyfél szexuális játékokat vásárolhat. 

Online rendelésnél garantáljuk, hogy termékeit teljesen működőképes állapotban szállítjuk. Minden felnőttet szívesen látunk, és senkit sem zárunk ki identitás vagy szexuális preferenciák alapján. Ha most nem szeretne vásárolni, fejlessze szeuális kultúráját, szexshop blogunkban sok érdekel olvasnivalót talál.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Szín Ezüst
Anyag Nylon
Hossz 16 - 20
Átmérő 8 - 10

Keresés