Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kötöző Struggle my versatile tie

Ár:
3.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

A fényűző szatén tapintású anyag megköti a csuklót, korlátozva a mozgást egy terjedelmes szatén masni leple alatt. A legkényesebb kezekhez igazodva ez a kötöző sál teljes kényelemről gondoskodik. Ez a selymes sálrögzítő puhább, mint a fém bilincs, de ugyanolyan hatékony, ideális a kezdőknek a hálószoba kötelékébe. Mindkét csuklóját körültekerve és gyönyörű masniba kötve a puha sál kényelem és stílus rabul ejti.
A sokoldalúságot a klasszikus sálstílus kínálja, amely lehetővé teszi a bokák és a csukló megkötését. A sál nagyvonalú hossza sokféle korlátozást tesz lehetővé a fantáziadús szerelmesek számára.
Főbb jellemzők: hosszú puha rögzítőelemek a fényűző rabszolgajátékhoz, Lágyabb, kényelmesebb alternatíva a fém bilincsekhez. Fokozza játékát, ha szemkötővel és tollcsiklóval párosítja. Uniszex, hogy a férfi és a nő is élvezze. Tökéletes kezdőknek. Anyaga poliészter.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Végtagra helyezhető, a szabadság érzetének csökkentésére alkalmas erotikus játék. Intim együttlétek, S/M szex, fetish játékok és szerepjátékok kiegészítője lehet.

Vedd meg ezt a különleges terméket, és nyögj, lihegj, sikíts, élvezd a testeddel és tudatoddal a szexet! A szexshop blog híreiben is írunk a Kötözők termékkategóriáról.

  • Mi vagyunk a vezető budapesti szexshop, amely kiváló minőségű termékeket és információkat kínál, amelyek elősegítik a szexuális egészséget, az örömöt és az erőt. Örömmel kínálunk biztonságos szexbolt környezetet, ahol az ügyfél szexuális játékokat vásárolhat. 

Online rendelésnél garantáljuk, hogy termékeit teljesen működőképes állapotban szállítjuk. Minden felnőttet szívesen látunk, és senkit sem zárunk ki identitás vagy szexuális preferenciák alapján. Ha most nem szeretne vásárolni, fejlessze szeuális kultúráját, szexshop blogunkban sok érdekel olvasnivalót talál.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Szín Ezüst
Anyag Poliészter
Hossz 101 - 160

Keresés