Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Erekciójavító krém Super Large, 75 ml

Ár:
6.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 10.
Gyártó: IntimateLine

Egy forradalmi hatóanyagokat tartalmazó masszázskrém, amely extrém feszesítő tulajdonságokkal rendelkezik. A péniszre rendszeresen alkalmazva növelheti a térfogatot és a tömörséget. Ez a teljesen természetes termék fokozza az ujjak hatását masszázs közben a pénisz újraformálását elősegítő aktív bőrfeszesítő összetevőkkel. Verhetetlen megjelenést biztosít, és segít elérni a tökéletes méretet idővel.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Super Large egy térfogatnövelő krém a pénisz számára.
Rendszeresen alkalmazva segíthet növelni a hímvessző térfogatát. Teljesen természetes termék, kombinálja a masszázs során az ujjak által kifejtett hatást a dermotenzor hatású hatóanyagokkal.

A Super Large forradalmian új formulájának köszönhetően élénkíti a péniszt, és már az első alkalmazás után növeli a méretet és feszességét, rugalmasabbá téve a bőrt. Ez az innovatív krém a masszázs segítségével mélyen behatol, erőteljes és hosszan tartó élénkítő hatást garantálva.

  • Volumnövelő hatás
  • Élénkítő akció
  • Természetes kivonatokkal
  • 75 ml

Külső raktáron Igen
Nem férfiaknak
Termékcsoport krém
Speciális jellemző pénisznövelő

Keresés