Termékek Menü

Szexbaba, Bridget guminő

Ár:
13.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. augusztus 05.
Kaliforniai strandbébi 3 kéjnyílással. Találkozz Bridgettel, a szexy strandnőcivel.
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és tulajdonságok

Bridget kacér, rózsaszín bikinit szeret hordani. Arca tökéletesen arányosított. Arany színű hajjal és csábító ajkakkal, felhúzott lábakkal - három édeskés kéjlyukkal, és hatalmas melleivel - biztos örömöt fog okozni. Úgy tűnik, hogy Bridgett a szemtől szemben ülő pózt is végre tudja hajtani. Ültesd az öledbe. A baba lábai ilyenkor a csípőnél, lábaid felett átlógnak a másik oldalra. Bridget testsúlyára biztos nem lesz panaszod.

A szexbaba használata mindig síkosító krémmel ajánlott! Az Intimcenter online szexshop webáruházunkból való rendelésnél el ne felejtsd! A szexbaba termékből sok különböző van a szexshop üzletünkben, válaszd hát ki a kedvedre valót.

Pikáns ajándék ötlet lehet azoknak a férfiaknak is, akik a szőke ciklonokért, nőkért vannak odáig. Gyere és nézd meg a szexbaba kínálatunkat az Intim Center szex üzletében. Cím: Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Minden nap nyitva!

A gumibabák szubkultúrája internetalapú. A tendencia az egyre realisztikusabb hatás elérése, persze ezaz árat is hatvényozottabban emeli. A szakpszichológusok nem tekintik betegesnek a babákkal való erotikus fantáziálást vagy alkalmankénti szexuális kapcsolatot, hozzá szokták tenni, hogy egy babaháremmel rendelkező férfit valószínűsíthetően domináló nők vettek körben gyerekkorában, ami őt nagyon érzékenyen érintette. A babákhoz való túl erős kötődés pedig legalábbis némi szociális beilleszkedési problémára utalhat.

A szexológusok szerint az is magyarázatra szorul, hogy valaki a teljes passzivitást és alárendeltséget tekinti az ideális női szerepnek, szóval a helyzet nem abnormális, vegyél szexbabát bátran!

Üzeti készleten Igen kapható

Keresés