Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexi fehérnemű szet Chemeris 3-pcs set xs/s

Ár:
18.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Obsessive

Fedezd fel érzéki oldaladat a híres Obsessive márka fehérneműkészletével. Ez az elegáns és csábító készlet három elemből áll: melltartóból, tangából és harisnyakötő övből, amelyek együttesen kivételesen érzéki képet alkotnak. A melltartó többlépcsős zárással és állítható pántokkal van felszerelve a tökéletes illeszkedés érdekében. A csészék között egy fényes medál található, amely varázst kölcsönöz az egész készletnek.

Az egész készletet gyönyörű csipke díszíti, ami finom kecsességet és ellenállhatatlan varázst kölcsönöz a Chemeris készletnek. A rugalmas szövet (90% poliamid, 10% elasztán) biztosítja a kényelmet, miközben lehetővé teszi a mozgás szabadságát. A harisnya nem része a készletnek.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Szexi női ruci összeállítás. Melegítsd fel a hálószobád hangulatát, és varázsolj örömet a másik feled arcára! Hozzon létre együtt egy szexi megjelenést a Chemeris termékcsalád ízléses szettjével. Ez a fehérnemű kellemes tapintású anyagból készült, amely tökéletesen tapad a bőrhöz, gondoskodik a kényelem érzéséről és tökéletesen formálja a sziluettet. Az átlátszó betétekkel kombinált csipkedíszítés kiemeli bájait, és felejthetetlen pillanatokat biztosít kettesben. A szett melltartóból, tangából és harisnyatartó övből áll. Csípő 84-94 cm, mell 80-89 cm.

Bizonyosan egetrengető élvezésre készülsz, így ne is törődj a 18.000 Ft árral! A szexbolt árai között a minőséghez képest a 18.000 Ft nem sok.

Külső raktáron Igen
Anyag Poliamid
Szín Fekete

Gyártói leírás

Ennek a fekete fehérneműnek a klasszikus szabását kifinomult részletekkel fokozták, amelyek biztosan varázst adnak a megjelenésednek. A tökéletesen kombinált anyagok lágyan becsomagolják a testet és garantálják a magas szintű kényelmet.

További részletek:
- fekete fehérnemű szett harisnyakötő övből, melltartóból és tangából
- tökéletes illeszkedés az állítható hevedereknek és a többfokozatú rögzítésnek köszönhetően
- alsó huzalok és enyhén merevített csészék - csábítóan hangsúlyozzák a melleket
- ezüst medál - érdekes részlet
​- kellemes tapintású anyag - a kényelem garanciája

Anyag: (90% poliamid, 10% elasztán)

Keresés