Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Bojtos mellbimbó bilincs piros Tassel nipple clamp

Ár:
4.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 09.
Gyártó: Lovetoy

Állítható gyönyörű bojtos mellbimbó bilincsek súlyokkal. Tökéletes kezdőknek és haladóknak. Növeli az érzést és az erotikus választ. A súlyok további nyomást gyakorolnak a mellbimbó játékára. Tökéletes erotikus ajándék partnerének. Anyaga fém és műselyem, a termék súlya 47 g.
Mellbimbókra helyezhető szorító hatású erotikus eszköz, mely fetish játékok kelléke is lehet. A szorítás intenzitása az eszközre helyezett csavar segítségével igény szerint változtatható. Bojt mellbimbó bilincs piros. Próbálja ki ezeket a szexi, állítható krokodil stílusú bojtos mellbimbóbilincseket lánccal a Love Toy-tól az izgalmas érzékszervi stimulációért. Puha szilikon bevonattal a maximális kényelem érdekében, míg az erős csipeszek biztonságosan izgalmas érzést nyújtanak. 
Angolul tassel nipple clamp.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A LoveToy varázslatos bojtos mellbimbóbilincsei lánccal egzotikus bojtokkal és bilincsekkel rendelkeznek, láncszemekkel rögzíthetik örömpontjaidat a provokatív díszítés érdekében. Erősen fogja meg a sima, szilikonnal bevont krokodil bilincseket a mellbimbóihoz, és állítsa be a csipetet, hogy megtalálja a tökéletes érzékszervi szintet az erogén zónákhoz. Ha kényelmes, próbáljon meg hozzáadni egy kis súlyt vagy gyengéd húzást a fokozott szexuális érzések érdekében. 

Szereted, amikor a fájdalom játszik a mellbimbóiddal? A húzás és a csípés izgalmas öröm, amely a BDSM-hez tartozik. A LoveToy Tassel mellbimbóbilincs láncpirossal olyan mellbimbóbilincsek, amelyektől a mellbimbók vörösen ragyognak. A vastag fém bilincsek puha gumival vannak bevonva a vágások elkerülése érdekében. Mindkét bilincset egy fémlánc köti össze egymással, amelyet a kísértésekkel teli váratlan húzásokra terveztek. Díszítésük hosszú szegélyekből áll.

Az online szexshop Mellcsipeszek kategóriában, sokan kedvelik ezt a terméket. Ennek a gyártónak jó termékei vannak, élvezz nagyokat szexshop termékünkkel egyedül vagy partnereddel!

Külső raktáron Igen

Keresés