Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Tenga Bobble crazy cubes maszturbátor

Ár:
14.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Tenga

A Tenga Bobble Crazy Cubes a legújabb példája a márka megalkuvást nem ismerő lendületének és látásmódjának: ez a különleges maszturbátor  kétféle gélt és öt integrált kockát tartalmaz, amelyek hihetetlen stimulációt eredményeznek. A kockák használat közben mozognak, így különleges stimulációt nyújtanak. Az áttetsző játék puha, összenyomható és rugalmas, így a kívánt szögben és feszességi fokban használhatod, hogy a legtöbbet hozd ki a péniszedhez dörzsölődő kockákból. Próbálja ki a Tenga Bobble Magic Marbles maszturbátort

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

2 stílus közül választhat – kockák vagy golyók
2 féle gél különleges keveréke
A legtöbb mérethez alkalmazkodik
Kifordítható a könnyű tisztítás érdekében
Zárt típusú maszturbátor

A Tenga még azután sem ül a babérjain, hogy megalkotta a méltán híres tojásokat és egyéb nagyszerű szexjátékokat Japánban. A szexjátékipar Apple-je továbbra is újít, és bebizonyítja, hogy még mindig többet lehet újat alkotni maszturbációs segédeszközöknél is. Ismét bizonyította rátermettségét legújabb maszturbátorcsaládjának, a Bobble sorozatnak a kialakításával.

Vízbázisú síkosító javasolt, egy adagot a csomag tartalmaz. 
Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Már 1989 óta nyitva vagyunk, mi tudjuk, hogy a szex és a kielégítő élvezet fontos mindenkinek, ezért is áruljuk ezt a terméket.
Nézd meg a tulajdonságokat, és ha tetszik a rendelést rögtön intézzük. Ha van készleten akár jöhetsz megvenni az Intim Center szexshopba. Ha külső raktáron van 3 napon belül a tiéd lehet.

A Tenga még azután sem nyugszik bele, hogy a babérjain megalkotta a legjobban megtervezett szexjátékokat Japánban. Nem, a felnőttipar Apple-je továbbra is újít, és bebizonyítja, hogy még mindig többet lehet tenni a maszturbációs segédeszközökkel. Ismét bizonyította rátermettségét legújabb maszturbátorcsaládjának, a Bobble sorozatnak a kialakításával.

A  Tenga Bobble Crazy Cubes ez a legújabb példa a márka megalkuvást nem ismerő lendületére és jövőképére: egy maszturbációs hüvely, amely kétféle gélt (lágy és rugalmas/hajlékony) és öt integrált kockát tartalmaz, amelyek hihetetlen stimulációt eredményeznek. Az áttetsző játék nagyon összenyomható és rugalmas, így a kívánt szögben és feszességi fokban manipulálhatod, így valóban a legtöbbet hozhatod ki a péniszedhez dörzsölődő kockákból. Ha végzett, könnyedén kifordíthatja a simítót a jobb tisztítás érdekében.

Másrészt a Tenga Bobble Magic Marbles beépített márványszerű gömbökkel rendelkezik, amelyek különleges redőiknek és textúrájuknak köszönhetően fantasztikus stimulációt idéznek elő, amikor átdörzsölöd péniszedet. A simogatójáték ikergélei a puha és rugalmas érzések egyedülálló fúzióját kínálják, ami azt jelenti, hogy a játékot könnyű összenyomni, nyújtani és húzni. Manipulálja az anyagot a kívánt feszességgel és szöggel, és érezze, ahogy a golyók körvonalai lenyomják a farkát minden alkalommal, amikor megfogja. Akár az egész hüvelyt is kifordíthatja, így mindig nagyon egyszerű a játék tisztítása és karbantartása.

A termék jellemzői. Megfordítható a könnyű tisztítás/mosás érdekében. Zárt típusú maszturbátor, termék leírás:

  • Szín: rózsaszín és kék / sárga és lila
  • Súly (termék): 150 g (5,3 uncia)
  • Hosszúság (termék): 130 mm (5,1 hüvelyk)
  • Szélesség (termék): 50 mm (2")
  • Súly (a csomagot tartalmazza): 244 g (8,6 oz)
  • Magasság (csomag): 139,7 mm (5,5 hüvelyk)
  • Átmérő (csomag): 57,2 mm (2,25")

Külső raktáron Igen
Szín Többszínű
Anyag TPE
Speciális jellemző vízálló
Hossz 16 - 20
Átmérő 5,5 - 5,9

English

Tenga Bobble Crazy Cubes. Gentle spiralling ribs embrace with delightful suction. Lose yourself in spiralling sensations! Find release with the TENGA FLEX. The TENGA FLEX sucks, spins & embraces with its unique spiral-ribbed casing.

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging.
    Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria. It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!

Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. (boulevard) 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.
​More information is available by clicking here.

Key Features. Stylish male masturbation toy by Japan's top adult brand. Outer case is twistable. Cover the air hole with a finger to increase vacuum sensation. Inner sleeve is removable. Inner sleeve can be washed and reused approx. 50 times. Cap also functions as a stand for drying the sleeve. Closed-type masturbator.

Box Includes
- 1 x Tenga - Flex Masturbation Cup (Fizzy Green)
- 1 x Sample lube

Product Specifications
- Dimensions: 176 x 73.5 x 73.5 mm
- Weight: approx. 310 g (11 oz)

Cleaning and Maintenance Care. Wash with warm water and toy cleaner or mild soap after each use. Ensure that the toy is fully dry before storing. Keep the toy away from extreme temperature or direct sunlight. Wipe dry with microfiber cloth.

Keresés