Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Tenga flip zero prémium maszturbátor (fehér)

Ár:
68.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Gyártó: Tenga

Tenga Flip Zero.
Az első két szó már ismerősen csenghet a témában járatos felhasználóknak, mivel az a "Tenga Flip Hole" maszturbátorára utal, ami talán az egyik legjobb termék a piacon.
A Zero jelzés arra utal hogy a "Tenga Flip Hole" modellnél használt alapkoncepciót (szétnyithatóság) a nulláról építették újra, felhasználva minden tapasztalatot amit a maszturbátorok gyártása során szereztek az elmult közel tíz évben.
A szexuális célzattal kínált termékek közül, ez egy jó választás ár és tudás tekintetében.

Prémium minőségű, férfiaknak ajánlott, szétnyitható, karcsú vonalvezetésű egyéni erotikus játék, melyben a két oldalt nyomva lehet a vákuum hatást létrehozni. Felső részén egy szelep biztosítja a levegő kiáramlását. Öntsünk egy adag síkosítót a maszturbátorba, majd helyezzük bele a péniszt. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A teméket kézbe véve érezheti is a gondos Japán tervezőmunka, ami megmutatkozik a csomagolásban, a felhasznált anyagok minőségében és a gyártási precizitásban egyaránt.
A konkrét fejlesztések a Zero- nál több területre is kiterjednek: átalakították a bejárati részt, mely kevésbé engedi kiszökni a síkosító folyadékot, és a vákuumot, kecsesebb lett a test vonalvezetése, ami a könnyebb használatot segíti azoknak akik kisebb kézmérettel rendelkeznek, valamint a vákuum előállítás is egyszerűbb., mindkét oldalán nyomást gyakorolhatunk a testre, felül könnyedén kiszökik a levegő a szelepen keresztül.
Két féle változatban rendelhető, a Tenga termékeknél megszokott módon a fekete változat az intenzívebb stimulálást okozó, a fehér a gyengédebb változatot takarja.

Hossza: 18 cm
Átmérője: 7 és 8 cm (ovális)
Szétnyitható, könnyen tisztítható
Anyaga: kivül ABS műanyag, belül bőrbarát, zselés TPE gumi
Két adag síkosító minta a dobozban (Tenga Hole Lotion Real)
Használatához a Tenga síkosítók ajánlottak, de nem kötelezőek, viszont csak vízbázisú síkosítóval használható
Prémium minőségű termék
Te tudtad, hogy szex minőségét és önkielégítés élményét is fokozhatod ilyen termék beszerzésével?

Külső raktáron Igen
Átmérő (cm) 6,8
Szín Fehér
Anyag ABS
Hossz (cm) 17,5
Hossz 16 - 20
Átmérő 6 - 6,9
Termék címkék: maszturbátor

Keresés