Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Nyúl vibrátor extra funkciókkal Throbbing butterfly vibri rózsaszínű

Ár:
12.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Debra

Újratölthető vibrátor multifunkciós csiklóstimuláló lüktető pillangóval. Nyuszi vibrátor extrákkal. 5 rezgési és 5 forgó funkcióval rendelkező, pillangó alakú csiklóizgatóval ellátott vibrátor. Csiklóizgatós, forgófejes, g-pontos,  kétágú, vízálló vibri. A Rabbit Throbbing butterfly egy tökéletes vibrátor, amely stimulálja erogén zónáját az élvezet maximális magasságában. Feltétlenül ellenőrizze ezt.
Helyezze ezt a csodálatos kettős hatású masszírozót szeretteire, és érezze az örömöt, amely nem ebből a világból származik! Amit ez a csodálatos masszírozó kínálhat, az egy csodálatos tolóhenger, amely semmihez sem hasonlítható, amit valaha látott! Képzeld el azt az érzést, amikor egy tologató, valósághű tengely feltölt, miközben egy erős, zümmögő nyúl stimulálja a csiklódat a csúcspontra!
- Dupla forgás és rezgés
- Fel és le automatikus, emelkedik és összehúzódik egyidejűleg forog
- USB-n keresztül újratölthető- 100%-ban ftalát-, szilikon- és TPE-mentes
- Méretek: 29,5 mm x 3,7 mm

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Helyezze be ezt a gyönyörű kettős hatású masszírozót, és tapasztalja meg a világon kívüli örömérzetet! Amit ez a csodálatos masszírozó kínálhat, az egy hihetetlen lüktető tengely, amely semmihez sem hasonlítható, amit még soha nem látott, valamint egy erőteljes zümmögő pillangó, amely stimulálja a csiklót.

A szexshop vállalkozás, üzletéről és webáruházáról a vásárlók jó véleménnyel vannak, nyugodtan vásárolhatsz, a diszkréció garantált. Ha rendelsz a küldeményeket az üzlet neve nélkül, átlátszatlan csomagolásban küldjük!

Angol neve: Throbbing butterfly vibrator pink

Külső raktáron Igen

Meghívó

Meghívunk téged budapesti szexboltunkba - egy olyan helyre, ahol teljesítjük legmélyebb fantáziáinkat, és inspiráljuk Önt, hogy új örömöket fedezzen fel!

Kiváló minőségű szexuális termékek széles választéka vár rád, amelyek számos egyedi érzést nyújtanak. Kínálatunkban exkluzív vibrátorok, maszturbátorok, páros játékok, BDSM kiegészítők, felnőtt babák és még sok más található.

Gondoskodunk arról, hogy vásárlás közben kényelmesen és biztonságban érezd magad.

A weboldalunk kényelmesen navigálható, és diszkrét szolgáltatást nyújt minden megrendeléshez. A teljes diszkréció és biztonságos fizetés garantálja a teljes ügyfél-elégedettséget.

Keresés