Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Maszturbátor, makkra, szívóhatással Tip teazer power pump clear/black

Ár:
26.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pipedream - PDX Elite

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő henger alakú készülék, amelyet az orális örömszerzés stimulálására fejlesztettek ki. Bekapcsolás után a beépített erőteljes motor vákuum segítségével fejti ki hatását, nemcsak szívó, hanem rezgési formában is. Erőteljes vibráció és elképesztő szívás veszi körül péniszének fejét! Élvezze a még soha nem látott erőteljes élvezeti kombinációt intenzív vibrációval és hihetetlen szívással, közvetlenül a pénisz hegyén!
Szexjátékainkkal szeresd magad vagy szeresd a partnered, mert szinte mindegyik egyéni és páros kalandozásokra is alkalmas.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Tisztítása : a betétet és a tokot minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Vízbázisú síkosító javasolt.
Ha jónak tűnik a Maszturbátor, makkra, szívóhatással Tip teazer power pump clear/black, akkor ne hezitálj, vásárold meg, szerezz örömet!

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 4 - 4,4
Hossz 21 - 25
Termékcsoport péniszpumpa
Speciális jellemző vibrátoros
Szín Fekete
Szín Színtelen
Termék címkék: férfiaknak, maszturbátor, szívó

Keresés