Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Toló lökő vibrátor barna 7.5" thrusting cock with balls

Ár:
39.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pipedream - King Cock Plus
Érezd a különbséget! A King Cock Plus Thrusting Cock With Balls valóban hármas fenyegetés, amely 1 mélydugattyús tolómozgással, percek alatti testhőmérsékletre való belső felmelegedéssel és erőteljes stimuláló rezgéssel rendelkezik a tökéletes élmény érdekében. A tolóerőt úgy tervezték, hogy természetesen reagáljon, minden mozdulatát masszírozza, legyen az gyors vagy lassú. Egy gombnyomással aktiválható a vibrációs motor 7 egyedi funkciója, amely stratégiailag a Thrusting Cock hegyénél helyezkedik el, így belülről és kívülről is pontosan érezheti magát. Az optimális stimuláció érdekében a dinamikus vibráció az érzékeny tolóerővel és a belső felmelegedéssel kombinálva minden alkalommal kirobbanó orgazmikus eredményeket hoz létre!
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Lehet, hogy első pillanatban túlzottnak tűnik a 39.000 Ft-os ár, de ha kipróbálod, nem fogod sokallni. A szex és egyéni élvezetek segítője ez az áru, és ami a Realisztikus vibrátorok termékcsoportban található.

  • Ha az Intim Center intim webshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
​Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Elem Újratölthető
Szín Barna
Anyag ABS
Anyag TPE
Speciális jellemző melegítős
Hossz 26 - 30
Átmérő 5,5 - 5,9

Keresés