Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Top és szoknya K102 top & skirt S/M/L Fekete

Ár:
10.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Obsessive

Közeledik a várva várt romantikus randevú? Szeretnéd meglepni másik feledet egy szokatlan, dögös és szexi stílussal? A K102 készletet pont ilyen alkalmakra tervezték! A felsőt és a szoknyát finom minták díszítik, amelyeket érdekesen szabott anyagok és finom háló alkotnak. A készlet tökéletesen illeszkedik a testhez, kiemelve minden előnyét. Vegyél egy kis fűszeres élvezetet, és biztosan nem fogod megbánni! 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Légy merész, és szórakozz egy kicsit az életedben! Istenien fogod érezni magad, ha felveszed ezt az Obsessive fenomenális fekete szoknyát és felsőt. A csábító módon kombinált szövetek felébresztik az érzékeket, növelik a hőt a hálószobában, és teljesen lenyűgözővé varázsolják a testet. Az ára rendekívű kedvező, megéri a befektetést, évekig kitart melletted. Tudj meg további részleteket: fekete szett, szoknya és felső, egyedi részletek: szexi kivágások, rendkívül rugalmas szövet, tökéletesen tapad a testhez, kiemelve a nőies sziluettet.

Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Üzleti készleten Igen kapható
Márka Obsessive
Anyag Poliamid, elasztán
Szín Fekete
Méret S/M/L
Termék címkék: fehérnemű, szexi, szoknya, top

Keresés