Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Luxus maszturbátor Torrent

Ár:
30.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Rocks-Off

A Torrent egy csúcstechnológiájú, 6 fokozatban állítható légnyomású párnákkal, 10  erőteljes vibráló és pulzáló funkcióval ellátott, könnyen kezelhető maszturbátor.  Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. Vízbázisú síkosító javasolt.
Többféle légnyomás- és rezgésmódjának köszönhetően tökéletes irányítást biztosít az élvezet felett! A puha és rugalmas szilikonból készült, innovatív dizájnnal készült markolat tökéletesen illeszkedik a kézbe, és finoman érzi magát a száron. Ha készen állsz, aktiváld a rezgéseket és lüktetéseket, és simíts a csúcspontig! Aktiválja a 10 vibrációs mód egyikét is, és gyorsan elérheti az élvezet új magasságait, semmihez sem hasonlítva, amit valaha is tesztelt!
A belső nyomáspárnákkal szorosabbá és kellemesebbé varázsolhatod, hogy minden ütés olyan feszes legyen, mintha az igaziban lennél! Hagyja automatikusan felfújni, vagy szabályozza manuálisan tetszés szerint.
A még jobb siklásérzés érdekében kenje be kedvenc vízbázisú síkosítóját a nyélre, tartsa a maszturbátort, és készüljön fel a simogatásra a végső elégedettségig.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az edzés után mossa le meleg vízzel és enyhe szappannal vagy speciális szexjáték tisztítószerrel, és hagyja teljesen levegőn megszáradni, mielőtt hűvös és sötét helyen tárolja, elkülönítve a többi szilikon játéktól. Termék részletek:
✓ Erős rezgések
✓ Lüktetések a tengely körül
✓ 6 automatikus légnyomási mód a belső párnák felfújására
✓ Manuális légnyomásszabályozás is lehetséges
✓ Texturált belső tér a maximális érzet érdekében
✓ 10 vibrációs és pulzáló üzemmód
✓ Ergonomikus kialakítás
✓ Tökéletesen illeszkedik a kézbe
✓ Testbiztos, puha tapintású szilikonból készült
✓ Fröccsenésálló
✓ Újratölthető: 130 perc töltés, 80 perc önállóság

Teljes hossz: kb. 20 cm
Szélesség: kb. 8,6 cm
Akkumulátor: Lítium-Ion USB-kábellel újratölthető (tartozék)
Súly: kb. 415 g
Anyaga: szilikon, ABS műanyag
Szín: fekete 

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

  • Ha férfiaknak és nőknek  ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

​Ha az Intimcenter.hu online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. 

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vibrátoros
Hossz 16 - 20
Átmérő 8 - 10

Keresés