Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Letapasztható dildó Troy bell 6.5" dildo

Ár:
7.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Chisa Novelties

A Troy Bell 6,5" Dildo egy kiváló minőségű PVC pénisz hogy a legjobb partner legyen az erotikus kalandodhoz. Az erős szár az erős makk és here, olyan részletesen ábrázolják, mintha igazi lenne, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. A tengely és az alap ferde szöget alkot, stimulálja az erogén területet, hogy extra örömet szerezzen. És puha tapintású felülete van, amely kellemes érzetet hagy a bőrön. Fel van szerelve az erős tapadókorong-alap, amely lehetővé teszi a könnyű és biztonságos használatát bármilyen pózban. A vízálló jellemzők lehetővé teszik hogy bárhol, akár a zuhany alatt is használható legyen. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt.Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Minőségi díjas webáruház az Intim Center. Nézd meg a hatalmas termékválasztékunkat, és prémium márkáinkat! A szexbolt kínálatából a Letapasztható dildó Troy bell 6.5" dildo jó portéka.

Külső raktáron Igen
Anyag PVC
Átmérő 4,5 - 4,9
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Szín Testszínű
Termék címkék: Dildó, letapaszható, nőknek

Keresés