Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibrációs mellbimbószívó Vibrating nipple suck-hers purple

Ár:
7.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pipedream - Fantasy For Her

A puha szilikonból készült kis eszköz apró, gyengéd kis bütykei lágyan csiklandozzák az érzékeny bőrt, miközben óvatosan nyomást gyakorol, hogy enyhe szívóhatást érjen el. Az eszköz azonnal megragadja a mellbimbót. Amint megnyomja a vibráció gombját izgató bizsergés fut végig a mellbimbóján. A vibráció gyengéden, de határozottan áradt szét a mellen, izgalmas melegséget teremtve.
A szívóhatás azonnal érezhetővé válik, és a vibráció az egész felsőtestére kiterjedt. Az eszközök folyamatos vibrációi hullámokban söpörnek végig a melleiden, és minden egyes rezdülés közelebb visz a tetőponthoz.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Apró tölcsér formájú, vibrációs motorral kiegészített, szívó erő kifejtésére alkalmas mellbimbóra helyezhető erotikus eszköz. Fetish játékok kelléke is lehet. Használata kiemeli, feszesebbé és érzékenyebbé teszi a mellbimbót. Szívó ereje vérbő állapotot okoz, vibrációja intenzívebbé teszi a stimulációt.

Tisztítása: használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell elmosni.

Budapesti szexüzletünk számodra is nyitva áll, eladóink segítőkészek, készséggel állnak rendelkezésedre és felkészültségüknek hála felmerülő kérdéseidre ők tudni fogják a választ, ami a szexboltba lépéskor fogad a barátságos légkör.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 5,5 - 5,9
Termékcsoport mellbimbó pumpa
Speciális jellemző vibrátoros
Speciális jellemző vízálló
Szín Lila

Keresés