Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Pénisz és here mandzsetta gyűrű Vibrating wave knights ring with scrotum sleeve

Ár:
5.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Lovetoy

Hímvessző és here mandzsetta. Egy sebességi fokozattal rendelkező, egyedi kialakítású, a péniszre és a herékre helyezhető, vibrátoros péniszgyűrű. Megtartja a pénisz kellő merevségét, és a benne lévő vibrátor extra stimuláló hatású, melynek segítségével az élmény jelentősen fokozható. 
A Knights Ring nagyszerű választás azoknak az embereknek és pároknak, akik gond nélkül keresnek hosszú erekciós érzéseket. Kellemes tapintású és hihetetlenül húsos, ami kívül-belül autentikus élményt nyújt.
Rezgő lovaggyűrűinket, amelyeket úgy alkottunk meg, hogy örömet szerezzenek mind a férfiaknak, mind a nőknek, extra izgalmas hangulatot kölcsönöznek a hálószobának, mind neked, mind partnerednek. Ez garantálja, hogy mindketten erőteljes stimulációs hullámokat tapasztalnak az élvezet kettős orgazmusa érdekében.
Átöleli a tagot, és kényelmes és stimuláló pakolással tolja előre. Tekerj lovagi gyűrűt a pénisz és a herezacskó töve köré a hosszan tartó szórakozás érdekében. Tökéletesen teszi a dolgát, további 45% -os kerületnövekedést kínál. Imádni fogod a természetes péniszsapkát, amely hihetetlenül valósághű puhaságot és izgalmas zümmögést biztosít.
Rendkívül rugalmas, nem könnyű szakadni, és nem károsítja a nemi szerveket. Többször használható és könnyen tisztítható. Mindig ott lesz, hogy segítsen energiát gyűjteni a szexuális életéhez.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Rezgő péniszgyűrű herezacskó hüggyel az izgalmas szórakozásért. Közösülés, szex közbeni viselésre tervezték. Biztonságos TPE-ből készült, rugalmas markolatok a keményebb, hosszabb erekció érdekében Vízálló, latexmentes, ftalátmentes.
Elem: 1x CR2032 akkumulátor mellékelve.  Bordázott péniszrögzítés rezgéssel.

A Knights Ring egy vibrációs péniszrögzítés, amely segít a férfiaknak javítani erekciójukat és meghosszabbítani a nemi közösülés idejét. Biztonságos hőre lágyuló elasztomerből készült, latex és ftalátok nélkül. A tartozék egyik jellemzője a bordázott megkönnyebbülés jelenléte, amely kellemes hatással van a partnerre, masszírozza a hüvely erogén zónáit. A puha, rugalmas anyag bármilyen péniszmérethez illeszkedik.

Ezenkívül a fúvóka kompakt vibrációs elemmel van felszerelve, amelynek rezgése a legfényesebb orgazmushoz juttatja Önt és lelki társát. Pénisz és here mandzsetta gyűrű tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ha ettől máris beindult a fantáziád akkor ne hezitálj, vásárold meg! Ez eredeti termék, nem utánzat! A beszerzéseinkre nagy gondot fordítunk, csak megbízható beszerzési forrásból vásárolunk.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Elem 1 x CR2032
Szín Kék
Anyag TPE
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző vibrátoros
Hossz 11 - 15
Átmérő 3,5 - 3,9
Átmérő 4,5 - 4,9
Átmérő 2,5 - 2,9

English

Penis and testicle cuff. Uniquely designed penis and testicle vibrator ring with one speed setting. It keeps the penis sufficiently rigid, and the vibrator in it has an extra stimulating effect, with the help of which the experience can be significantly enhanced.
Knights Ring is a great choice for men and couples looking for hassle-free long erections. It is pleasant to the touch and incredibly meaty, which provides an authentic experience inside and out.
Designed to please both men and women, our vibrating knight rings will add extra excitement to the bedroom for both you and your partner. This ensures that you both experience powerful waves of stimulation for a double orgasm of pleasure.
It hugs the member and pushes it forward with a comfortable and stimulating wrap. Wrap a ring around the base of the penis and scrotum for long-lasting fun. It does the job perfectly, offering an additional 45% girth increase. You'll love the natural penis cap that provides incredibly realistic softness and an exciting buzz.
It is extremely flexible, not easy to tear, and does not harm the genitals. It can be used repeatedly and is easy to clean. It will always be there to help you gather energy for your sex life.

Keresés