Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Léghullámos csiklóizgató vibrátoros Vulva lover 1 blue

Ár:
20.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Satisfyer

A csikló mennyei izgatására tervezett léghullámokkal és vibrációval is működő formatervezett készülék nőknek. A csikló változatos stimulációjára hivatott a Satisfyer csiklóvibrátora: léghullámokkal és vibrációval egyaránt ellátott készülékével kirobbanó gyönyörökben lesz részed! Kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, selymes felületű, ergonómiailag kialakított, két motorral felszerelt, egyik végében 11 léghullámos, a másik végében 10 vibrátoros funkcióval rendelkező suttogó üzemmódban (nagyon halkan) működő csiklóizgató. A két motor egymástól függetlenül is szabályozható.
A rezgő motor és léghullámos technológia egyetlen készülékben, szuper intenzív, különleges stimuláció a csiklón. 11 léghullám, 10 vibrációs módban változatos gyönyör. 100% vízálló kialakítás, kádban, zuhany alatt is használható, könnyen tisztítható
100% bőrbarát anyagból készül. Érzékenyeknek, allergiára hajlamosaknak is ideális.
A kényeztető egyik felén szívó nyílás található, mely apró szívó impulzusokkal és rezgéssel ingerli, bombázza a csiklót
másik fele egy csiklóvibrátor, ami erős rezgésével és finoman ívelt formájával csiklóra. Beépített akkumulátor, Suttogó módja is van, szuper csendes, diszkrét. A funkciók külön vezérelhetőek, ahüvelyi és csiklóizgató rész is külön!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vezérlése: A terméken három gomb található. A középső gomb hosszan lenyomva tartásával kapcsolható be- és ki a készülék léghullámos stimulálása. Ugyanezen gombbal, valamint a felső félköríves gombbal tudod beállítani a számodra megfelelő stimulásási erősséget. A rezgést az alsó hullámjeles gomb hosszú benyomásával tudod aktiválni. Egyszeri, rövid lenyomással a rezgésmódok között tudsz váltogatni.

  • Méretek: 12 cm x 5,5 cm x 5,5 cm 
  • Akkumulátoros áramellátás
  • Li-ion akkumulátor
  • USB-s, mágneses csatlakoztatású töltőkábel a dobozban
  • Csak vízbázisú síkosító ajánlott
  • Szép csomagolás
  • A légnyílás belső átmérője: 1,5 cm
  • Tömege: 110 gramm
  • Kettős stimuláció
  • Intenzív vibráció és léghullámok
  • Külön-külön vezérelhető funkciók
  • 11 fokozatban állítható léghullámos stimuláció
  • 12 különféle rezgésritmus
  • Teljesen vízálló
  • Könnyen tisztítható
  • Anyaga kiváló minőségű, bőrbarát szilikon és ABS műanyag

Szeresd magad ezzel a készülékkel! Szeresd a szeméremtestedet, szeresd magad! Merüljön el a boldogságban a vadonatúj dupla Air Pulse vibrátorral, a Vulva Lover 1-el. A Vulva Lover 1 szilárdan és könnyen a testén tartható, így ideális kezdőknek és ínyenceknek, mivel két stimuláló funkciót kínál egyben!
Az egyedi íves formatervezés tökéletesen simogatja íveit. A 11 Air Pulse és 10 vibrációs beállítás személyre szabott vezérlését biztosító két, egymástól függetlenül vezérelt motorral hozza ki a legtöbbet Vulva Lover 1-ből. Kompakt méretének köszönhetően könnyedén magával viheti szeretőjét útközben! A Vulva Lover 1 testbiztos szilikonból készült, újratölthető és vízálló IPX7. Tapasztalja meg élete szeretőjét!

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

  • Ha az Intim Center szexüzlet és online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen is lehet vásárolni, a Budapesten az Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes benézni a szexboltba, mert udvarias és diszkrét eladók segítenek a választásban, és az anonimitás garantált!

Itt vagyunk: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Kék
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Hossz 11 - 15
Átmérő 4 - 4,4
Átmérő 4,5 - 4,9

Keresés