Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Bilincs White & pink fairy goat leather hand cuffs

Ár:
18.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Liebe Seele

Prémium minőségű bőrből készült bilincs, amely lágy, nőies színek és az erős bőr tökéletes váltakozásával bizonyítja, hogy a BDSM kiegészítőknek nem kell feketének lenniük ahhoz, hogy lenyűgözzenek. Mindegyik bilincs erős D gyűrűvel rendelkezik, így számos bondage kiegészítővel kombinálható. A csatok segítségével beállítható a méret és az ideális illeszkedés. 

Vásárlási lehetőségek

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Itt a terméknél a megrendelem gombbal teheted a kosára.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A bilincsek két gyorskioldó kapcsot is tartalmaznak, így biztosítva az optimális biztonságot és kényelmet. Állítható tartomány: 12,5-22,5cm között. Az Intim Center szexshop az első az országban, ha panasz lenne ránk bizonyosan hallottál volna róla, mert évtizedek óta nyitva vagyunk.

Külső raktáron Igen
Anyag Bőr
Anyag Fém
Szín Arany
Szín Fehér
Szín Rózsaszín

Keresés