Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hosszú anális dildó fekete butt plug pvc X-men 23.23

Ár:
21.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: X-Men

Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, egyedi formájú, stimuláló gömbökkel kialakított, záróizom tágító, lazító eszköz. Tapadókorongja segítségével sík felületen rögzíthető. Vízbázisú síkosító javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Tisztítás: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tiszítóval kell lemosni.

Az Intim Center szexshopban minden erotikus segédeszközt megtalálsz, ami egy feledhetetlen erotikus estéhez elengedhetetlen. Ha az Intim Center szexbolt és online webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Ha a férfiaknak ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt  üzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag PVC
Speciális jellemző letapasztható
Hossz 56 - 60
Átmérő 8 - 10

Keresés