Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ló műpénisz X-men huge horse dildo flesh 48 cm

Ár:
15.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: X-Men

Nagy lópénisz, 48 cm hosszban. Kiváló minőségű, rugalmas, egyedi kialakítású, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, motor nélküli, erezett felületű dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető. Állatszex lóval szerepjátékhoz, vagy annak imitálására alkalmas. Ilyen nagy méretű állati hímvessző, óriás dildó használatakor óvatosan kell eljárni.
A nagy hosszúság és a széles átmérő megfélemlítő lehet azok számára, akik egyáltalán nem ismerik a nagy méretű szexuális játékokat, de nagyon élvezetes is lehet, és olyan módon elégíthet ki, ahogyan senki más. Ez a lószerszám testszínű kivitelben kapható.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Azt is meg kell említeni, hogy ez a dildó bármikor készen áll a bevetésre. A használatához nincs szükség elemekre, nem kell újratöltenie, így nem fog megtörténni, hogy a játszadozást megzavarja a tápellátás hiánya. A köznyelven lófasznak nevezett szexjátékhoz vízbázisú síkosító javasolt. A mű lófasz termék súlya 1,6 kg.

Biztonságos a nagy méretű lófasz használata?
Igen és nem is. Ha bölcsen használja a nagy dildókat, akkor nem tapasztalhat problémát. De ha kezdeti előkészítés, előmelegítés nélkül behatol az óriás fallosszal, ebben az esetben hozzájárulhat a belső szövetek káos nyújtásához, és különösen súlyos esetekben vérzést okozhat.
Melegítsen be egy szabványos mérettel, használjon elegendő síkosítót és figyelmesen hallgassa meg, amit a teste mond. Ezután jöhet a nagy máret. Élveznie kell a nagy minden centiméterét.

Azonnal hagyja abba, ha fájdalmat vagy kellemetlen érzést érez. Tehát a teste még nem áll készen valami ilyen nagy dologra ebben a pillanatban. Várjon, próbáljon pihenni, szükség esetén vigyen fel egy extra adag kenőanyagot, és legyen gyengéd.

Sokan aggódnak, hogy ha nagyot használ, akkor örökre megnyújtja a hüvelyt vagy a végbélnyílást, és a hagyományos szexet egy olyan partnerrel teszi lehetővé, aki nem olyan rugalmas, mint korábban. A test természetes rugalmassága nem teszi lehetővé, hogy ez megtörténjen! A kismedencei izmok a szex után 1-2 napon belül helyreállnak. Ha túlságosan aggódik, próbálja ki a Kegel gyakorlatokat, hogy felgyorsítsa a hüvely visszatérését az előző méretére.

Ne sajnáld a 15.000 Ft-ot, mert ez a portéka minden pénzt megér.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Szín Testszínű
Anyag PVC
Speciális jellemző letapasztható
Hossz 46 - 48
Átmérő 5 - 10

English

Big horse penis, 48 cm long. High-quality, flexible, unique design, made of material similar to body tissue, with a leather-like feel, motorless, veined surface dildo. It can be attached to a flat surface using its suction cup. Animal sex with a horse is suitable for role-playing or imitating it. You have to be careful when using such a large animal penis, a giant dildo.

The large length and wide diameter can be intimidating for those completely new to large sex toys, but it can also be very enjoyable and satisfy you in a way that no one else can.

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.

It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m. 

Keresés