Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Fenékdugó X-men monster plug L méret

Ár:
16.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Gyártó: X-Men

L méretű rücskös fenékdugó. Kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, pénisz alakú, selymes, stimuláló felülettel kialakított, záróizom tágító, lazító eszköz. Tapadókorongja segítségével sík felületen rögzíthető. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Vízbázisú síkosító javasolt.
Ha először próbálkozol, nem kellene teljes erővel tolnod. Felkészültnek kell lenni. Először is, győződjön meg róla, hogy nagyon felizgult, mielőtt még közel kerülne a fenekdugó behelyezéséhez. Ezután szánjon rá időt. Akár társával, akár egyedül használja, a popsi dugó túl gyors behelyezése valóban fájhat. Először az ujjak használatával (győződjön meg róla, hogy körmeit levágták), hogy megszokja az érzést. És győződjön meg róla, hogy kezdettől fogva sok kenőanyagot használ. Ezeknek a lépéseknek a végrehajtása segít abban, hogy ne kapjon anális mikrodörzsölést, ami növelheti a fájdalmat és potenciálisan fertőzést okozhat, mondja. Ha készen áll, helyezze a játékot nagyon lassan a végbélbe. Miután belépett, kiválaszthatja saját kalandját.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tiszítóval kell lemosni.

Garantáltan jó minőséget kapsz a pénzedért. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód: Budapesten az Astoria közelében található legjobb szexboltban megteheted. 

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Sok nő kihúzza és betolja (akárcsak a hüvelyéhez készült szexuális játékszer esetén), a dugókat úgy tervezték, hogy a végbél teltségérzetét keltsék. Más lehetőségek közé tartozik a kettős behatolásra való hagyás maszturbáció, hüvelyi közösülés, kölcsönös maszturbáció vagy orális szex közben. Néhány nő annyira élvezi a szenzációt, hogy közben nem is szexel. Mindegyiküknek saját szexuális kalandja van.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag PVC
Speciális jellemző letapasztható
Hossz 26 - 30
Átmérő 8 - 10

Keresés