Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kötöző szalag 25 m long bondage tape piros

Ár:
4.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Liebe Seele

Piros kötöző szalag BDSM szexhez. Ragadásmentes kialakítású, végtagra vagy testre helyezhető, a szabadság érzetének csökkentésére alkalmas erotikus játék. A szalag önmagához tapad. Intim együttlétek és szerepjátékok kiegészítője lehet. Különlegesebb anyagból készített, kedvező árú termék. Hosszúság 25 méter. Szélesség 5 cm. Hogyan kell használni a kötöző szalagot? A bondage tape szépsége kétségtelenül sokoldalúsága. Vessünk egy pillantást a legnépszerűbb módszerekre, amelyekkel új befektetését jól kihasználhatja!

1. Bekötött szemmel
2. Szájra
3. Kézrögzítők
4. Lábrögzítők
5. Csuklótól combig tartó rögzítések
6. Teljes test rabság
7. Bondage szalag bútorokkal
8. Fehérnemű

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Nem húzza s szőrzetet, nem hagy ragacsos nyomot. A bondage szalag gondos alkalmazás mellett újrafelhasználható. Lehet, hogy első pillanatban túlzottnak tűnik a 4.500 Ft-os ár, de ha kipróbálod, nem fogod sokallani.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Itt a terméknél a megrendelem gombbal teheted a kosára.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Anyag PVC
Átmérő 5 - 5,4
Hossz 1801 - 6100
Szín Piros

Keresés